Dizi Haberleri

The Devil in the White City: Keanu Reeves Diziyi Terk Etti

Keanu Reeves‘i ilk kez bir dizide göreceğiz diye heyecanlanmıştık. Fakat Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio‘nun The Devil in the White City dizisi yıldız oyuncusunu kaybetti.

Keanu Reeves’in projeyi neden terk ettiği konusunda henüz bir açıklama yok. Ancak açıklamanın program yoğunluğu ile alakalı olacağını tahmin ediyoruz. Zira Reeves’in popülerliği yıllardır hız kesmiyor.

Cyberpunk 2077 – Phantom Liberty seslendirmeleri ve BRZRKR uyarlaması gibi yeni projelerden de sık sık haberdar oluyoruz. E, Constantine 2 haberi de gelmişti. Bir de üstüne aktör sık sık Ghostrider‘ı oynamak konusunda ne kadar istekli olduğundan bahsetmeye başladı. Ki Marvel’ın böyle bir fırsatı kaçıracağını sanmıyorum. Dolayısıyla Reeves’in programının çok yoğun olduğunu o resmi açıklama gelmeden biz de söyleyebiliriz.

Reeves’in ayrılması The Devil in the White City dizisini başrolsüz bıraktı.

Keanu Reeves

Dizi ünlü seri katil H.H. Holmes‘un kurguladığı cinayetleri işlemek için inşa ettirdiği otelini ve oteli inşa eden mimarın hikayesini anlatacak. Holmes İngiltere’deki otelinde 27 kadını baştan çıkarıp işkence ederek sakatladığını ve öldürdüğünü itiraf etmişti. Ancak Holmes’un öldürdüğü kişi sayısının 200’ü aştığı tahmin ediliyor. Yani dizi gerçek bir olaydan esinleniyor. Ve Holmes karakteri için bir aktör henüz bulunamamıştı. Reeves projede kalsaydı oteli inşa eden mimar Daniel H. Burnham‘ı canlandıracaktı.

Dizinin yapımının 2023’ün yaz aylarında başlaması bekleniyor. Bu yüzden yeni oyuncular bulmak için bolca vakitleri var. Zaten dizinin çıkış tarihi için de 2024’ü öngörüyorlardı.

Hulu‘nun hazırlayacağı 8 bölümlük diziyi tanıttığımız eski habere buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.