Sinema Haberleri

Spider-Man’in Dahil Olduğu Daha Fazla Marvel Sinematik Evreni Filmi Görebiliriz

Sony ve Disney arasında yenilenen anlaşmanın ardından, Sony Pictures‘ın daha fazla Marvel Sinematik Evreni filmine dahil olmak istediği söylenmekte.

Hatırlarsanız geçen yılın yaz aylarında Sony ve Disney arasında sağlam bir savaş çıkmıştı. Disney, Sony’den lisansladığı karakterlerin vizyondaki başarısından daha fazla pay istemiş ve köprüler yakılmıştı. Tom Holland ve birçok üst düzey yöneticinin araya girmesiyle anlaşma yenilemesine gidilmişti.

Bu yıl pandemiden dolayı sinemalar büyük darbe aldı. Birçok film stüdyosu elindeki işleri rafa kaldırdı ya da çekimlerini süresiz olarak erteledi. Hali hazırda çekilmiş filmler de bir türlü vizyon şansı bulamadı. Bu noktada en büyük darbeyi yiyen firmalardan biri de Disney olmuştu. Bu yıl hiç bir Marvel Studios filmini beyaz perdede izleyemedik.

Ancak önümüzdeki süreçte bu durum biraz daha rahatlayacak gibi duruyor. Hatta haberimize geçecek olursak daha fazla Sony ve Disney ortak çalışması göreceğiz.

The Direct sitesinde yer alan habere göre Sony Universe of Marvel Characters olarak adlandırılan çizgi roman uyarlaması filmlerin, Marvel Sinematik Evreni’yle daha fazla içli dışlı olması planlanılıyor. Örneğin, Spider-Woman filminin yönetmeni Olivia Wilde‘ın, Kevin Feige ile görüşme sağladığı bilinmekte. Öte yandan başka karakterler ve filmler için de görüşmeler devam ediyormuş.

Örneğin, Spider-Man’in azılı düşmanlarının oluşturduğu Sinister Six filmi için yeni Captain America Sam Wilson‘ın filmlerden birinde gözükmesi planlanıyormuş. Ayrıca Venom 2 filminde, Michael Keaton‘ın canlandırdığı Vulture’un bulunacak olması bu iki farklı ama özünde aynı olan evreni daha da yakınlaştıracak.

Bir Spider-Man filmi ve ortaklığı ne gibi olaylara yol açtı, değil mi? Tom Holland‘ın başarıyla canlandırdığı Spider-Man karakterini daha fazla ve farklı yönlerde beyaz perdede izlemek keyifli olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.