Dizi Haberleri

ABC ve Lucasfilm Yeni Bir Star Wars Dizisi İçin Görüşmelere Başladılar

star-wars-banner

Lucasfilm‘in, çok çok uzaktaki galaksileri televizyon ekranlarımıza taşıma planları yıllar boyunca birçok kez gündeme geldi ve ne yazık ki aynı hızla rafa kaldırıldı.

Markanın Disney çatısı altına girmesinin ardından yapılan resmi açıklamayla da bir Star Wars dizisinin planlar dahilinde olmadığı belirtilmiş, hayranların tüm beklentileri yerle bir edilmişti. Fakat Lucasfilm cephesinden gelen son haberlere bakarsak, bir Star Wars dizisinin hayalini kuran hayranlar için yeni bir umut var.

star-wars-tv-show

Televizyon Eleştirmenleri Birliği’nin düzenlediği basın turunun ABC panelinde konuşan ABC Entertainment başkanı Channing Dungey, potansiyel bir Star Wars dizisi hakkındaki fikirleri sorulduğunda soruyu geçiştirmek yerine, kanalın bünyesinde yer aldığı Disney, ABC ve Lucasfilm arasında resmi görüşmelerin başladığını doğruladı.

Variety’den gelen haberlere göre ise görüşmelerin hala erken safhalarında olduklarını belirten Dugney, dizinin yapım aşamasının başlangıcı için henüz belirli bir zaman çizelgelerinin olmadığını da ekledi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.