Dizi Haberleri

The Mandalorian 3. Sezon Bölümleriyle Şubat 2023’te Geliyor

Star Wars kutlamaları sırasında The Mandalorian 3. sezon bölümlerinin Şubat 2023’te geleceğini öğrendik. Mando ile Grogu’nun maceralarını gösteren kısa bir video da etkinlikte gösterildi.

Aslında Giancarlo Esposito yaptığı bir açıklamada üçüncü sezonun yazın çıkacağını ima etmişti. Bu da bizim kafamızı karıştırmıştı. Zira Obi-Wan’dan sonra sıradaki Star Wars dizisinin Andor olduğunu biliyorduk. Andor’un da Ağustos’tan önce çıkmayacağından neredeyse emindik.

Bildiğimiz kadarıyla ekip The Mandalorian’ı 2022’nin noel dönemine yetiştirmek istiyordu. Ancak bunu başarmaları mümkün olmadı. Çünkü üçüncü sezonun çekimleri Covid sebebiyle aksadı. Pedro Pascal‘ın programı da Last of Us çekimleri sebebiyle pek esnek değildi. Dolayısıyla, Star Wars dizilerinin olmazsa olmazı Dave Filoni ve Jon Favreau’nun da ajandası biraz karışmıştı.

Neyse ki plan artık netleşti. The Mandalorian 3. sezon bölümlerine Şubat ayında kavuşacağız.

Çıkış tarihi duyurusu ve yeni poster ile birlikte diziden görüntüler içeren kısa bir video da Star Wars kutlamalarında yer almış. Ancak Lucasfilm bu görüntüleri henüz internette yayınlamayacakmış. Videodaki görüntülerin şu bilgileri içerdiği söyleniyor:

  • Grogu yeniden uçan beşiğiyle dolaşacak.
  • Bo-Katan “epic throne” dediği bir tahttta oturur şekilde görülüyormuş. Bo-Katan’ın Grogu’yla olan konuşmalarından Mando’ya rakip olacağı hissediliyormuş.
  • Diğer Mandalorian’lar ve Armorer, Din Djarin’in miğferini çıkarmış olmasına hiç de pozitif tepkiler vermiyorlarmış.

Ne yazık ki yayınlanan video hakkında bildiklerimiz bu kadar.

The Mandalorian 3. Sezon – Yeni Oyuncular

Bu haberlerin yanında üçüncü sezonun oyuncu kadrosuna çok değerli bir ismin dahil olduğunu söylemiştik. Christopher Lloyd da Star Wars evreninde rol alacak.

Oyuncu kadrosu konusunda bir gelişme daha oldu. Tim Meadows‘ın da The Mandalorian kadrosunda olduğunu öğrendik.

Gelecek sezon hakkında diğer bildiklerimizi özetlediğimiz habere de buradan ulaşabilirsiniz.

Üçüncü sezonu izlemeden önce Book of Boba Fett’i izlemeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatayım. Çünkü Grogu ve Mando’nun hikayesi o dizinin son bölümlerinde devam ediyor.

Teaser fragman yayınlanana dek sette çekimler arasında Robert Rodriguez‘in gitarına ritim tutan Grogu videomuz dışında size sunacak başka bir şeyimiz yok. Onu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.