Sinema Haberleri

Dracula Filmi The Last Voyage Of The Demeter’den Yeni Görüntüler

Bram Stoker‘ın tüyler ürpetici romanı Dracula‘nın Kaptanın Seyir Defteri adlı bölümünden beyazperdeye uyarlanan The Last Voyage Of The Demeter (Drakula: Son Yolculuk) filminden yeni görüntüler yayınlandı.

Elli adet gizemli ahşap sandıktan oluşan özel kargoyu Karpatya’dan Londra’ya taşımak üzere kiralanan Demeter adlı ticari geminin dehşet verici hikayesini konu alan filmden yeni görüntüler paylaşıldı.

Korku sineması hayranlarını heyecanlandıran The Last Voyage Of The Demeter (Drakula: Son Yolculuk), 25 Ağustos tarihinde vizyona girecek.

Üzerlerinde herhangi bir işaret bulunmayan elli adet ahşap sandıktan oluşan özel kargoyu Karpatya’dan Londra’ya taşımak üzere kiralanan Demeter adlı ticari geminin dehşet verici hikâyesini konu alan filmde okyanus yolculuğunda hayatta kalmaya çalışan ve her gece gemideki acımasız bir varlık tarafından sinsice takip edilen talihsiz mürettebatın başına tuhaf olaylar gelir. Bir süre sonra kömüre dönmüş, terk edilmiş bir enkaz halinde İngiltere kıyılarına geri dönen Demeter’in mürettebatından ise hiçbir iz yoktur.

Zodiac ve Black Swan filmlerinin yapımcılarının imzasını taşıyan filmin yönetmen koltuğunda Norveçli korku virtüözü André Øvredal oturuyor.

YouTube player
Fragmanı Youtube üzerinden buraya tıklayarak izleyebilirsiniz

“In the Heights”, “Straight Outta Compton” filmleriyle tanınan Corey Hawkins’in, Demeter’in mürettebatına katılan Doktor Clemens’i canlandırdığı filmde, Aisling Franciosi istemeden gemiye kaçak binen bir yolcuyu, Liam Cunningham geminin kaptanını ve David Dastmalchian ise Demeter’in ikinci kaptanını canlandırıyorlar. Jon Jon Briones, Stefan Kapicic, Nikolai Nikolaeff ve Javier Botet ise filmde yer alan diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Bizi sosyal medya kanallarımız dışında Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.