Haberler

Oyun Tutkunlarına Özel Seriler

monster-notebook-banner

“Canavar” gibi çalışan oyun laptopları için kalitesinden tereddüt etmeyeceğiniz Monster Notebook’un birbirinden güzel modelleri sizi bekliyor.

Yükselen Bir Fenomen: Gaming Laptop

Oyun bilgisayarları denince akla öncelikle masaüstü bilgisayarlar gelse dahi bazı markalar fikrimizi hızla değiştiren oyun laptopları üretmektedir. En yüksek performanslı gaming laptoplara en uygun fiyatlara sahip olmak için akla gelen ilk firmalardan biri de Monster markasıdır. Piyasanın en iyi işlemci, ekran kartı, bellek, harddisk gibi parçalarını kullanan Monster hem kaliteli müşteri hizmetleri ile hem de “oynayamadığınız oyun olmayacağı” iddiasıyla öne çıkmaktadır. Esnek modelleme seçeneğine sahip Monster Notebooklar, istenildiği takdirde kullanıcıya özel tasarlanabilme seçeneğine de sahiptir.

Monster gaming laptoplarının adına yakışır şekilde canavar gibi performans göstermesinin fakat bir yandan da diğer markalara nazaran ekonomik olmasının sebebi en iyi firmalara ait parçaları kullanmalarına rağmen yerel bir firma olarak uluslararası markaların, marka değeri etiketi altında koyduğu yüksek kârları koymamaları. Bu durum, adını Türk mitolojisinden isimlerini alan Abra, Huma, Tulpar ve Semruk serisi laptopları tercih etmeniz için harika bir sebep.

monster

Monster Gaming Laptop Modelleri

Öncelikle tüm serilerin ortak özelliği INTEL i7’den aşağı işlemci kullanmamaları. Bu tercih tüm laptoları en iyi oyun bilgisayarı yapıyor desek yalan olmaz. 2500 TL’den 10.000 TL’ye kadar geniş bir fiyat skalasına sahip modellerin sahip olduğu üstün teknoloji pek tabii tavan fiyata yaklaşan laptoplarda artıyor.

Abra serisinden A7, 2 GB GDDR3 Nvidia GeForce GTX860M gibi kaliteli bir ekran kartına sahip. 8 GB DDR3 belleğe ve yüksek kapasiteli harddiske sahip model ışıklı klavyesiyle de fark yaratıyor. Yine Abra serisinden A7 V.4.1 ise bellek oranı aynı olmasına rağmen daha yüksek hafızalı bir ekran kartı ve çift fanlı temel soğutma sistemi ile daha gelişmiş bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Huma serisinden H3 V1.1, 16 GB DDR3 RAM ile daha kuvvetli belleğe sahip bir bilgisayar seçeneği sunuyor. Huma V3 2.2 ise V1.1’e göre daha düşük ekran kartı özelliklerine sahip olsa dahi belleği daha da yüksek bir orana çıkarıyor. Ayrıca bu versiyon özel kauçuk kaplamaya sahip.

Türk mitolojisine göre kanatlarını kimsenin göremediği, yalnızca büyük engelleri ve mesafeleri aşarken kanatlarını açan Tulpar’da adını alan ve aynı onun gibi tüm engelleri aşan bir performans bilgisayarı olan Tulpar, T5 modelinde 8 GB DDR3 bellek sunsa da ekran kartı diğer serilere göre fark yaratıyor. 3 GB GDDR5 Nvidia GeForce970M ekran kartıyla mükemmel grafik performans vaad eden Tulpar, T5’in daha üst versiyonlarında ve T7 modelinde daha da yüksek özelliklere sahip. Özellikle ekran kartının 128 bit’ten 192 bit’e çıkması dikkate değer. Ayrıca turbo fan seçenekleri de bu modellerle geliyor.

Semruk ise adeta bir canavar. Adını aldığı çift başlı kartal misali çift bilgisayarlık performansa ve donanıma sahip olan Semruk piyasada bulunabilecek en yüksek değerlere sahip parçalara sahip. 16 GB DDR3 belleğin yanı sıra, 2*8 GB Nvidia GeForce GTX980M 256 bit ekran kartına ve ekstra harddiske sahip olan olan bu seri üçlü fan sistemi ve 4 adet disk desteği ile fark yaratıyor. Özel kauçuk yüzey Semruk’ta da mevcut.

Elbette yüksek üzelliklere ve kaliteye sahip bu bilgisayarları sadece gaming PC olarak değil grafik tasarım, AutoCad vb. birçok alanda rahatlıkla kullanabilir.

Pek çok alandan faydalanabileceğiniz Monster gaming laptop modellerini www.monsternotebook.com.tr adresinden inceleyebilir ve kredi kartına taksit avantajları ile güvenle satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.