Sinema Haberleri

Star Wars: Episode IX ve Indiana Jones 5 Filmlerinin Vizyon Tarihi Açıklandı

LucasFilm, yaptığı açıklama ile heyecanla beklediğimiz yeni filmlerin vizyona gireceği tarihleri açıkladı. Sadece Star Wars: Episode IX değil aynı zamanda Indiana Jones 5 filminin de vizyon tarihini söyledi.

Star Wars: Episode IX ile ilgili ufak tefek bilgiler gelmişti. Mesela Carrie Fisher’ın da filmde olacağı söylenmişti fakat sonradan bu durum yalanlanmıştı. Indiana Jones 5 filmi ile ilgili de vizyon tarihi açıklaması yapılmıştı fakat bu tarih de değişti.

Star Wars: Episode IX

Star Wars’un yeni devam serisi Aralık ayında vizyona girmişti. Star Wars: The Force Awakens filmi 17 Aralık 2015’te vizyona girmiş, Star Wars: The Last Jedi ise 15 Aralık 2017’de vizyona girecek. Star Wars: Episode IX‘un da Aralık 2019’da viyona girmesini bekliyorduk lakin filmin 24 Mayıs 2019‘da yayınlanacağı açıklandı. Son üçlemenin son filminin adının ne olacağını bilemiyoruz ama filmin isminin üçlemeyi sonlandıracak bir isme sahip olacağı da belirtiliyor. Bakarsınız Star Wars: The End olur. :)

Indiana Jones 5

Başrolünde yine Harrison Ford’un oynayacağı Indiana Jones 5 filminde efsaneler yine bir arada. Hikayesini Steven Spielberg ve George Lucas’ın birlikte yazacağı ve Steven Spielberg’in yine yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Harrison Ford kameranın odak noktası olacak. Filmle ilgili daha önce vizyon tarihi verilmişti ve Temmuz 2019’da filmi izleyeceğimiz söylenmişti. Hangisinin işine gelmedi bilemiyoruz ama bizi biraz daha bekletecekler. Indiana Jones 5, 10 Temmuz 2020‘de vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.