Dizi Haberleri

Star Wars Dizisi Rangers of the New Republic İptal Edilmiş Olabilir

Bazı söylentilere göre Lucasfilm, Rangers of the New Republic dizisini uzun süreliğine rafa kaldırmış. Bunda tabii Gina Carano‘nun kovulmasının etkisi büyük.

The Mandalorian dizisinin ilk iki sezonunda, ana karakterimiz Din Djarin’in en önemli destekçilerinden biri olan Cara Dune karakteri için önemli bir yan proje vardı. Lucasfilm, aslında Cara Dune karakterini odak noktasına alacak Rangers of the New Republic dizisini çekmek istiyordu. Ancak malumunuz, karakteri canlandıran Gina Carano ile yollar ayrıldı.

Carano’nun, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımların ardından Disney ve Lucasfilm yönetimi, oyuncunun işine son vermişlerdi. Karakterin sonraki sezonlarda yer almayacağı açıklanırken, Rangers of the New Republic dizisine de ne olacağı merak ediliyordu. Variety‘de yer alan habere göre Lucasfilm şu aralar prodüksiyonuyla bile uğraşmıyor.

Lucasfilm, bütçesini ve insan gücünü ön plana daha fazla çıkacağını düşündüğü projelere çevirmiş gibi. Zaten The Mandalorian 3. sezonu merakla bekleniyor. Bir yandan da aynı dönemde yayınlanması planlanan The Book of Boba Fett var. Eh, bir de bunların üzerine Cassian Andor, Ahsoka Tano ve Obi-Wan Kenobi dizilerini ekleyince, Rangers of the New Republic’in neden rafa kaldırıldığını daha iyi anlayabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.