Sinema Haberleri

Marvel Durmak Bilmiyor, Kahramanlardan 7 Film Daha Gelecek!

Disney‘in planlarına göre Marvel Sinematik Evreni, Avengers 4 filminin ardından 7 filmle genişlemeye devam edecek.

Marvel Stüdyolarının en yetkili ismi Kevin Feige, Avengers: Infinity War filminin ardından 2019’da vizyona girecek Avengers 4’un bildiğimiz ve sevdiğimiz Marvel Sinematik Evreni’nin ‘3. Evresi’nin finali olacağını açıklamıştı. Marvel’ın sinema salonlarını boş bırakmayacağında hem fikiriz ancak 4. Evre bize neler getirecek henüz bilmiyoruz.

Yeni dönemle ilgili bilgi kırıntılarına bile atladığımız şu günlerde, New York Times muhabiri Brooks Barnes, Twitter hesabından bir liste yayınladı. Listede Disney’in, 2023’e kadar tamamlamayı planladığı filmler yer alıyor. Listenin gözlerimizi kamaştıran detayı Avengers 4’dan sonra planlanan 7 Marvel filmi!


 

Guardians of the Galaxy 3 filminin 2020’de vizyona gireceğini biliyoruz peki ya diğer filmler?

Şimdiden gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman filmleri arasına adını yazdıran Black Panther‘in ikincisinin yapılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kevin Feige’in, yönetmen Ryan Coogler ile çalışmak istediği de biliniyor.

Doctor Strange ve Captan Marvel‘ın da devam filmleri de olası yeni projelerden… Scarlett Johansson’lı Black Widow filmini de unutmamak gerek! Disney’in yeni projeleri arasında; Deadpool, X-Force ve New Mutants’ı da kapsayan X-Men evreninden filmlerin olması da bekleniyor.

Listede ‘Untitled Marvel’ olarak sıralanan filmlerin gizemini çözmek için zamana ihtiyacımız olsa da Marvel Sinematik Evreni‘nin parlak bir geleceği olduğunu görmek insanı sevindiriyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.