Çizgi Roman Haberleri

Dünyanın En Büyük Fantastik Yayınevi de “Diren Gezi” Dedi

direncizgiroman-banner

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında okuyucuyla buluşan, Can Yalçınkaya‘nın derlediği ve Gezi Direnişi’ni konu alan çizgi roman derlemesi #DirenCizgiRoman‘dan sizlere daha önce bahsetmiştik.

Bir Kickstarter projesi olarak başlayan ve büyük destek gören projede, çeşitli çizerlerin kalemlerinden, Gezi Direnişi manzaralarına şahit olmuştuk.

Gerek ülkemizde gerekse yurtdışında başarılar yakalayan #DirenCizgiRoman, bu başarılarına bir yenisini daha ekleyerek dünyanın en büyük fantastik yayınevlerinden biri olan Tor‘da İngilizce yayınlanan haberde, #ResistComics adıyla yerini aldı.

Hem Türkiye menşeli bir çizgi roman olması hem de ülkemiz için bir dönüm noktası olan Gezi Direnişi’ni konu alması açısından bizler için büyük bir önem taşıyan #DirenCizgiRoman’ın böyle büyük kitlelere ulaşacak olması, hepimiz için gurur kaynağı.

Çizgi romanı dilerseniz elektronik formatta hemen alabilirsiniz. Basılı edisyonu da raflarda çok yakında yerini alacak. Her yer Gezi her yer direniş! Tüm ekibe tebrikler. Tor’daki habere buradan ulaşabilirsiniz.

gezi-park-sam-wallman

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. ya bu resime ne güldüm sabah sabah. o grow corp un altında tüm dünya devletleri o devletlerin altında da haliyle tüm dünya toprağı var. adamlar öyle bir düzen kurmuşlar ki senin yaptığın farkındalık algısı yaratma çabalarını bile kendi lehlerine kullanıyorlar. zaten öyle olmasa sesini bile duyuramıyorsun.”kazara” duyursan bile öyle bir kampanya başlatırlar ki anan baban bile sana deli gözüyle bakar. bu işleri bırakın hepimiz aynı sistemin dişlileriyiz istesekte istemesekte.gezi parkında direniyor, occupy wallstreet yapıyor 3.5 litrelik mercedese biniyor lacoste giyiyor hamburger yiyor kredi kartıyla alış veriş yapıyor falan filan bunlar nasıl çelişkidir.bu işlere girecek olanlara sesleniyorum önce becerebilirseniz bir kendinizle yüzleşin ondan sonra karar verin bi oradan bi buradan olmuyor öyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.