Haberler

Wizards of the Coast ile Critical Role’ün Dungeons and Dragons Kitabı Hazır – Critical Role: Call of the Netherdeep

Dungeons & Dragons yayıncılarından Critical Role maceraları geliyor. Wizards of the Coast ve Critical Role, yeni D&D kitabı Critical Role: Call of the Netherdeep‘i duyurdu.

Animasyon serisi Legend of Vox Machina‘nın 4 Şubat 2022‘de Amazon‘da yayınlanacağını duyuran Critical Role ekibi, Wizards of the Coast ile bir Dungeons & Dragons macerası geliştirdi.

Critica Role’ün Zindan Efendisi Matthew Mercer, canlı rol yapma oyunu serisinin D&D‘ye uyarlanmasında tasarıma yardımcı oldu. Wizards of the Coast gibi yetenekli bir ekiple böyle bir masalı geliştirmenin büyük bir onur olduğunu belirten Mercer, “Exandria’da doğrudan bir macera kitabını hayata geçirmek, özellikle de oyuna getiremediğim fikirleri ve unsurları keşfetmek gerçekten çok heyecan verici bir şey. insanların Call of the Netherdeep’in sunduğu benzersiz gizemlere ve karanlık meydan okumalara adım atmasını sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Call of the Netherdeep D&D kitabı, 15 Mart 2022 tarihinde 49.95 dolara satışa çıkacak. Kitabı buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.