Dizi Haberleri

Percy Jackson and The Olympians Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Rick Riordan‘ın fantastik macera serisinden aynı adla uyarlanan Percy Jackson and The Olympians (Percy Jackson ve Olimposlular) dizisi yıl sonunda geliyor.

Yeni yayınlanan Percy Jackson and The Olympians tanıtım fragmanı, izleyenleri büyük tanrılar ve melezlerin yer aldığı bir dolu maceraya davet ederken, serinin gösterim tarihi 20 Aralık olarak açıklandı.

Percy Jackson and The Olympians

İlgili Makaleler

Dizide Percy Jackson‘ı Walker Scobell canlandırıyor. Annabeth Chase rolünde Leah Sava Jeffries ve Grover Underwood rolünde de Aryan Simhadri var. Ek olarak kadroda; Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman, Lance Reddick, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp ve Timothy Omundson bulunuyor.

Rick Riordan, yönetmenliğini Jon Steinberg ve Dan Shotz‘un paylaştığı dizi hakkında Entertainment Weekly‘ye şunları söyledi: “Yeni bir Percy uyarlamasının neye benzeyebileceği, nasıl taslaklanacağı ile ilgili projenin ilk anlarından itibaren diziye dahil olduk. Bu yüzden, aslına sadık bir uyarlama için bekleyen hayranlara, bekledikleri şeyin bu olduğunu söylemekten memnunum. Biz de işin içindeyiz ve bence buna bayılacaksınız.” dedi.

Disney+‘ın dizi için yayınladığı özet şöyle:

“12 yaşındaki modern yarı tanrı Percy Jackson, gök tanrısı Zeus tarafından ustası olduğu şimşeği çalmakla suçlanınca yeni keşfettiği ilahi güçlerini kabullenmeye başlar. Percy, arkadaşları Grover ve Annabeth’in de yardımıyla şimşeği bulmak ve Olimpos’ta düzeni yeniden sağlamak için hayatının macerasına atılmak zorundadır.”

Percy Jackson dizi uyarlamasının ilk iki bölümü 20 Aralık‘ta yayınlanacak. Sezonun diğer bölümleri haftalık olarak ekrana gelecek.

Rick Riordan, Percy Jackson Dizisi Hakkındaki Düşüncelerini Paylaştı

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.