Oyun Haberleri

Steamforged Games’ten Sea of ​​Thieves: Voyage of Legends Masaüstü Oyunu Geliyor

İçinizdeki korsanı daha önce hiç olmadığı kadar kucaklama şansı çok yakında karşımızda olacak. Sea of ​​Thieves: Voyage of Legends masaüstü oyunu bu yaz yayınlanacak.

Masaüstü oyun yaratıcısı ve yayıncısı Steamforged Games, Sea of ​​Thieves: Voyage of Legends‘ı duyurdu. 2-4 oyunculu bu rekabetçi denizcilik macerası oyunculara, geliştirici Rare‘nin popüler video oyununu yeni bir formatta oynamaları için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Orijinal Sea of ​​Thieves oyunu 2018‘de PC ve Xbox için piyasaya sürülmüş, oyuncuların keşifle dolu bir açık dünyayı keşfederken gezgin bir korsan gemisinde mürettebat oluşturarak maceralara atılmalarını sağlamıştı. Oyuncuların korsan hayatına atıldığı Sea of ​​Thieves, Haziran 2022‘de 30 milyon oyuncuyla bir dönüm noktasına ulaştı.

Şimdi Steamforged Games, bu çok sevilen video oyununun büyüsünü masaüstü oyununa taşıdığını açıkladı. Sea of ​​Thieves: Voyage of Legends adlı oyun 2023 yazında çıkacak. Voyage of Legends‘ta oyuncular, çeşitli görevleri ve hedefleri tamamlayarak Pirate Legend unvanı için yarışacak. Elbette masaüstü oyununda korsanlar için her şey basit olmayacak. Onları iskelet düşmanlar, düşman gemileri ve ufukta bekleyen kaleler bekliyor. Ayrıca oyuncular, derinlerde gizlenen ve bir gemiyi saniyeler içinde alabora edebilecek Kraken ve Megalodon gibi canavarlara dikkat etmek zorunda!

Steamforged Games, Resident Evil, DARK SOULS ve Horizon: Zero Dawn gibi tanınmış video oyunu oyunlarını masaüstüne uyarlamadaki başarısıyla biliniyor. Bundan hareketle Sea of ​​Thieves masaüstü oyununun, Rare‘in video oyununun ruhunu taşıyacağına ve keyifli bir macera vaat edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.