Sinema Haberleri

Peter Jackson, Hollywood’da Yıldızı Kaptı!

peter-jackson-hollywood-star

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinin yönetmeni Peter Jackson‘ın adı Şöhretler Kaldırımı’na kazındı.

Sevimli Hayaletler, King Kong ve Cennetimden Bakarken gibi filmlerin yönetmeni Peter Jackson’ın adı bugün Los Angeles’te bulunan Şöhretler Kaldırımına kazındı. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisiyle yaklaşık 2 milyar dolarlık bir hasılat elden Jackson, ünlü kaldırımda yıldızı olan 2538. kişi oldu.

İlgili Makaleler

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’nın oyuncularından Evangeline Lilly, Lee Pace, Richard Armitage, Orlando Bloom, Andy Serkis ve Elijah Wood Hollywood Bulvarı’nda gerçekleşen açılış töreni için yönetmenin yanında hazır bulundu.

Açılışta konuşma yapan Peter Jackson; “12 yaşımdayken ailemle beraber bir gezi için buraya gelmiştim. Bu caddede uzun uzun yürüyüş yaptığımı hatırlıyorum. En çılgın rüyalarımda bile bir gün buraya adımın yazacağını düşünememiştim.” dedi.

peter-jackson-star

 Warner Bros. Başkanı ve CEO’su Kevin Tsujihara; “Peter Jackson olağanüstü bir sinemacı. Hobbit üçlemesiyle sinemaya benzersiz bir miras bıraktı…” dedi.

Açılış töreninde konuşan bir diğer isim de Andy Serkis’ti. Serkis; “Bir film nasıl yapılırın cevabı için Peter Jackson’un filmlerine bakabilirsiniz. Peter Jackson ilham verici filmlere imza attı…” dedi.

peter-jackson-star1

peter-jackson-star2 peter-jackson-star3 USA CINEMA PETER JACKSON AP PETER JACKSON HONORED WITH A STAR ON THE HOLLYWOOD WALK OF FAME A ENT USA CA peter-jackson-star6

Alıntıdır: Beyazperde.com

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.