Video Galeri

Lost in Space, Yayın Tarihini Yepyeni Bir Fragmanı ile Duyurdu

Netflix’in modern yorumu ile tekrar izleyiciyle buluşacak olan 1960’ların klasik bilimkurgu dizisi Lost in Space, uzayda gösterime girdi bile. Halihazırda uzayda bulunan astronotların boş zamanlarında izleyebilmesi için diziyi NASA’nın erişimine açan Netflix, 12 gün önce pilot bir bölümü Uluslararası Uzay İstasyonu ile paylaştı.

Robinson ailesi ile Dünya’nın “İnsanlık Tarihi”ne ve uzayın gelecek yıllarına doğru bir yolculuğa çıkın… Dizi, 13 Nisan 2018’de netflix.com/lostinspace adresinden izlenebilecek.

Lost in Space Hakkında

1960’ların kült bilim kurgu dizisinin yepyeni bir uyarlaması olan Lost in Space, bir Netflix orijinal yapımıdır. Günümüzden 30 yıl sonrasında geçen hikayede uzayda sömürgeleştirme başlamıştır. Robison ailesi ise belirli testlerden geçerek daha iyi bir dünyada yaşamaya hak kazanan ailelerden biridir. Yeni bir koloni oluşturmak için çıktıkları yolculukta sırasında hedeflerinden sapan Robinson ailesi, artık evlerinden onlarca ışık yılı uzaklıkta hayatta kalmak için uzaylılarla başa çıkmak zorundadır. Bu mücadele sırasında Robinson ailesine birbirlerini pek sevmeyen iki yabancı katılır. Karizmatik Dr. Smith (Parker Posey), huzursuz halleri ve akılalmaz oyunları ile tam bir manipülatördür. Becerikli Don West (Ignacio Serricchio) ise herhangi bir koloniye katılmak istemezken bir anda kaybolmuş bir gezegende tek başına kalan bir müteahhittir.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.