Haberler

Hunger Games Öncesini Anlatan Hem Film Hem Kitap Geliyor

Suzanne Collins‘in yazdığı bilimkurgu türündeki, filme de uyarlanan Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinin geçmişini anlatacak yeni kitap duyuruldu. Bu kitabın da hızlıca filme uyarlanacağı açıklandı.

Henüz ismi belli olmayan kitap, orijinal serinin 64 yıl öncesinde geçecek. Suzanne Collins kitabı yazmaya başlamış ve Lionsgate Studios da kitabı hızlıca sinemaya uyarlamak için çalışmalara başlamış.

Yeni kitap orijinal hikayeye başlangıç olacak. Serinin 64 yıl öncesine gideceği belirtilen kitap onuncu Açlık Oyunları’nın sabahında başlayacak. Savaştan 10 yıl sonrasını konu edinen kitapta Panem ülkesinin yıkımdan çıkışı anlatılıyor.

Suzanne Collins, yeni kitapla ilgili şunları söyledi;

Bu kitapla birlikte doğanın durumunu, kim olduğumuzu ve hayatta kalmak için ne yapmamız gerektiğini keşfetmek istedim. Savaştan 10 yıl sonraki Karanlık Günler olarak adlandırılan restorasyon dönemi, karakterlerin bu sorularla uğraşması için verimli bir zemin sağlıyor ve böylece insanlık hakkındaki görüşlerini ortaya çıkarıyor.

Ülkesini yeniden inşa etmeye çalışan karakterler ayrıca insanlığa bakış açısını da tanımlama çabası içerisinde olacak. Yazar kitapta karakterlerin kim olduğuna ve kurtuluş için nelerin gerekli olduğuna odaklanmak istediğini ifade ediyor.

Henüz ismi belli olmayan kitap 19 Mayıs 2020 tarihinde yazılı, sesli ve dijital olarak satışa sunulacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.