Dizi Haberleri

Marvel, Wonder Man Dizisi Üzerine Çalışmaya Başladı

Marvel, Disney+’ta yayınlanmak üzere Wonder Man dizisi üzerine çalışmaya başladı. Destin Daniel Cretton ve Andrew Guest, Marvel Studios için diziyi geliştirmeye başladı.

İnsanüstü güçlere sahip Wonder Man, sonunda Destin Daniel Cretton ve Andrew Guest sayesinde bir canlı aksiyon dizisine hazırlanıyor. Andrew Guest, Marvel Sinematik Evreni projesinde baş yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaparken Cretton da diziyi geliştirecek.

Destin Daniel Cretton, şu anda Marvel Studios ile genel bir anlaşma altında olduğu için dizi için bölümler yazacak ve muhtemelen de yönetecek. Cretton, Wonder Man serisinin yaratıcısı rolü dışında, aynı zamanda yazıp yöneteceği Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings‘in devamı üzerinde çalışıyor.

İlgili Makaleler

Simon Williams olarak da bilinen Wonder Man, ilk olarak 1964’te Avengers çizgi romanında bir kötü adam olarak tanıtıldı. Kendisi, Stark Industries geldiğinde şansı kötüye gitmeye başlayan zengin bir sanayicinin oğlu. Williams sonunda, kendisine süper güçler veren tanınmış bir MCU karakteri olan Baron Zemo‘nun teklifini kabul eder. Kahramanca suçla savaşan Avengers ile birkaç karşılaşmadan sonra Williams, Los Angeles merkezli West-Coast Avengers‘ı yaratarak onların saflarına katılır. Aktör ve dublör olarak yaptığı günlük işi nedeniyle, Wonder Man kayda değer bir popülerlik kazanır.

Hollywood kökenli süper kahraman, Marvel Sinematik Evreni’nde şimdiye kadar böyle bir şey görmediğimiz için Disney+’ın karakterle aldığı yön ilginç bir yapım ortaya çıkarabilir.

Kaynak: MovieWeb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.