Sinema Haberleri

Ready Player One Filminden Fotoğraflar ve İlk Resmi Poster

Steven Spielberg’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ernest Cline‘ın oyunlarla dolu geek kitabı Başlat – Ready Player One‘dan beyaz perdeye uyarlanan filmden 4 yeni fotoğraf ve ilk resmi poster yayınlandı.

2045 yılında geçen hikayede sanal gerçekliğe bağlı çevrimiçi bilgisayar oyunlarının egemen olduğu bir dünya anlatılıyor.

İnsanlar yok olmaya yüz tutmuş dünyada çıkış yolunu sanal gerçeklikle bağdaştırılmış MMORPG oyunu OASIS’te arıyorlar. OASIS’in yaratıcısı James Halliday ise ölmeden önce yaptığı açıklamada, tüm servetini oyun içindeki 3 easter eggi (sürprizi) bulana bırakacağını belirtiyor. Sonrasında ortalık karışıyor…

İşte yayınlanan resimler

Bu fotoğrafta Wade Watts’ı (Tye Sheridan), OASIS’i kullanmak için eve dönüştürdüğü karavanının arka kapısından kaçarken görüyoruz. İçeride ise bisikleti ve OASIS’in yaratıcısı James Halliday hakkında bilgiler içeren pek çok kitap var.

Wade Watts’ın ve pek çok kişinin yaşadığı, Wade’in de doğduğu üst üste konmuş konteyner şeklinde kulübelere bomba geldiğinde yaşananları görüyoruz. Daha fazla detaya girmeyeyim çünkü oldukça güzel bir sahne olacak.

Burada Wade’in avatarı Parzival’ı Art3mis ile birlikte görüyoruz. Avatarların baktıkları oda ise OASIS yaratıcısı James Halliday (ortada monitöre bakan) ile Ogden Morrow (Simon Pegg) OASIS’i yaratırken ilk aşamaları geliştirdikleri oda.

Ve sonunda Art3mis! Art3mis adıyla bilinen Samantha (Olivia Cooke) tam bir asi. Kendisi, 1989 yapımı Akira filmindeki motorsiklete binen ve nostaljik şeyler hakkında bilgi kaynağı olan bir savaşçı tanrıça olarak tanımlanıyor. Bu fotoğrafta Art3mis’i sanalda yaşanan bir savaşın gerçek görüntüsüne bakarken görüyoruz.

Film 30 Mart 2018’de vizyona girecek. Bugün de bir fragman daha bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.