Oyun Haberleri

Neverwinter: Ravenloft PC’ye Çıktı! Barovia’nın Sisleri Arasında Bir Maceraya Hazır Mısınız?

MMORPG yayıncısı Perfect World Europe, Cryptic Studios ile birlikle, Neverwinter: Ravenloft’un PC’ye çıktığını ve daha sonra Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkacağını duyurdu. Forgotten Realms (ve ötesinde) geçen ücretsiz MMORPG’nin 14’üncü modülünde maceracılar, Strahd’ın lanetli ülkesi ve tüm dehşetleri ile yüzleşecekleri Barovia’ya çağrılıyorlar.

Sword Coast’tan çıkarak yapılan bu yolculuğun oyuna getirdiği eşsiz özellikler arasında anlamlı gece-gündüz döngüsü, Tarokka Card koleksiyonları ve okumaları, bir oyunsonu zindanı olan Ravenloft Kalesi ve çok daha fazlası var.

İlgili Makaleler
YouTube player

“Dungeons & Dragons’ın sunabileceği heyecan verici sayısız dünya arasında Ravenloft, hem bizim hem de oyuncularımızın uzun zamandır keşfetmeyi beklediği biriydi.” diyen Neverwinter’ın baş yapımcısı Gordon Fong, sözlerini şöyle sürdürdü: “Strahd bir ikon ve lanetli ülkesi Barovia gerçekten ilginç oynanış fırsatları için biçilmiş kaftan. Bu modül oyunumuz için bir değişiklik oldu: ilk kez Forgotten Realms’in dışına çıkıyoruz daha önce yaptıklarımızdan çok farklı bir tınısı var. Neverwinter ekibi olarak, oyuncularımızın gotik maceramızı beğenmelerini umuyor, düşüncülerini duymak için sabırsızlanıyorum!”

Tehlikeli Gecelerin, Ölümcül Yaratıkların ve Kont Strahd von Zarovich’in Hükmettiği, Forgotten Realms’in Ötesindeki Bir Ülkeye Gidin

Neverwinter: Ravenloft’ta; Protector’s Enclave’de beliren Vistani göçebeleri, ortaya çıkışlarının ardında yatanı soruşturması için maceracıları yönlendiriyor. Ardından Madame Eva tarafından yapılan bir Tarokka kart okuması kaderlerini Barovia’ya bağlıyor. Oyuncular esrarengiz bir sis tarafından ikonik Ravenoft dünyasına çekiliyor, haşmetli vampir lord Kont Strahd von Zarovich’in hüküm sürdüğü, canavarlarla dolu tekinsiz bir ülkenin davetsiz misafirleri oluyorlar. Bu campaign’in, maceracıları Barovia’da götürdüğü yerler arasında köyün kendisi, bir Vistani Kampı ve Castle Ravenloft var. Canavarların hangilerinin belireceği ve ne kadar yırtıcı olacaklarını belirleyen, tamamen yeni bir gece-gündüz döngüsüyle ‘Monster Hunt’lar artık her zamankinden daha zorlu ve ödüllendirici. Neverwinter’ın kahramanları bu lanetli ülkeyi Strahd’ın hakimiyetinden kurtarmak için iş birliği yapmalı.

Özelliklerin daha ayrıntılı bir listesi şöyle:

Barovia Adventure Zone – Sık ormanlarla çevrili Vistani Camp’den ‘Ruins of Berez’e kadar Ravenloft atmosferi, aydınlık ve canlı “Protector’s Enclave”den sonra büyük bir değişim olacak.

Castle Ravenloft Oyunsonu Zindanı – Strahd von Zarovich’in meşhur ini Neverwinter’da arz-ı endam ediyor ve Forgotten Realms’in içinden ya da dışından gelen maceracılar için bir oyunsonu iddiası teşkil ediyor. Çarpıcı ödüller için lorda meydan okuyun.

Yeni Heroic Encounter & ‘Monster Hunt’lar – Strahd’ın bölgesinin ucunda Druidlerin vampir lorda tapındığı efsanevi Yester Hill yatıyor. Bu yeni ‘heroic encounter’ın üstesinden gelmek için grup kurun, sonra da tarokka kartı ödülleri veren ‘Monster Hunt’ etkinliklerinde yepyeni Ravenloft canavarlarıyla tanışın.

Ravenloft Campaign – Barovia lanet altında ve sakinlerini kurtarmak için maceracılara çağrı yapıldı. Neverwinter’ın son campaign’inde oyuncular, Strahd ve devasa şer ordusunu alt etmek için Barovia’nın en kasvetli köşelerini keşfedecekler. Campaign’i tamamlamak, gelecek maceralarda yardımcı olacak eşsiz bir dizi ögeyi açıyor.

Tarokka Card Sistemi – Tıpkı oyuncuları korku dolu yarıdüzleme çağıran uğursuz oyun kartları gibi, Ravenloft’taki birçok engeli aşmak da eşsiz kartlar açıyor. Bu kartları ‘Monster Hunt’larda toplayıp seti tamamladıktan sonra özel bir ödül için Madame Eva’ya götürün.

Neverwinter: Ravenloft hakkında daha fazla bilgi edinmek ve maceranıza ücretsiz olarak başlamak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.