Haberler

Rüzgarın Adı Hikayesi, Masaüstü Oyunu ile Gerçek Hayata Taşınıyor

ruzgarin-adi-banner-700x250

Cheapass Games, Kralkatili Güncesi’nin yazarı Patrick Rothfuss ile serinin ilk kitabı Rüzgarın Adı’nı masaüstü platforma taşımak üzere anlaştı.

Geçtiğimiz sene bir Kickstarter projesiyle Kralkatili Güncesi’nin hikayesinden esinlenerek yapılan bir kart oyunu Pairs, serinin sevenleriyle ve oyun meraklılarıyla buluşmuştu. Proje 300.000 dolarlık bir bağış toplamayı başarmıştı ve bağışlanan miktarın tahminleri ve Pairs için gereken meblağı fazlasıyla aşması üzerine, Patrick Rothfuss ve Cheapass Games, seride de yer alan Tak oyununun kurallarını geliştirmek üzere işe koyuldu.

ruzgarin-adi-2

Tak, bir oyun tahtasının üzerine yerleştirilmiş taşlarla oynanan, Go ve satranç karışımı bir oyun. Tak’ın kuralları şimdiye kadar belirsiz kalmış, hiçbir kaynakta detaylıca açıklanmamıştı. Ta ki Cheapass Games, sitesinde oyunun kurallarını oyuncularıyla paylaşana kadar. Buradaki kuralları okuduktan sonra tek ihtiyacınız olan şey, bir dama tahtası.

Henüz deneme aşamasında olan kurallar, gönüllü oyuncular tarafından bir takım testlerden geçecekler ve Şubat 2016‘da betadan çıkarak bekleyenleriyle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.