Sinema Haberleri

Aksiyon Komedi Filmi Last Looks Şubat 2022’de Gelecek

Mel Gibson, Charlie Hunnam, Morena Baccarin ve Clancy Brown‘ı içeren oyuncu kadrosuna sahip Last Looks filmini RLJ Entertainment satın aldı. Filmin çıkış tarihi olarak da Şubat 2022‘yi düşündüklerini söylediler.

Komedi, aksiyon ve polisiye türündeki filmin yönetmenliğini Tim Kirkby yapıyor. Filmin hikayesi ise Charlie Waldo romanlarından uyarlanacak. Howard Michael Gould‘un yazdığı polisiye türündeki romanların ana karakteri Charlie Waldo’dan ötürü filmin adı “Waldo” olacaktı. Fakat sonra filmin adı için ilk Charlie Waldo romanının adını, “Last Looks”u uygun buldular.

Sons of Anarchy yıldızı Charlie Hunnam filmde ana karakteri canlandıracak. Charlie Waldo, Los Angeles’ın yıldız dedektiflerinden biri. Fakat artık yoruldu, yaşlandı ve emekliliğinin tadını çıkarmak istiyor. Bu yüzden de günlerini ormanın derinliklerinde yalnız yaşadığı bir kulübede geçiriyor.

Ne yazık ki Los Angeles’ın yıldız aktörlerinden olan Alastair Pinch’in eşi evde ölü bulunuyor. Sette daima sarhoş olmasıyla ünlü oyuncunun ismi bir anda davaya karışıyor. Dolayısıyla bu cinayetle ilgilenmesi için bölgenin en iyi dedektifi göreve çağrılıyor. Yani Waldo’yu ormandaki keyifli kabinini bırakıp gelmek zorunda bırakıyorlar.

Alastair Pinch’i Mel Gibson canlandırıyor. Firefly ve Deadpool’un sevilen oyuncularından Morena Baccarin de oyuncu kadrosunda. Ayrıca çok sevdiğimiz Clancy Brown’ı da komedi aksiyon filminde görmek için sabırsızlanıyoruz.

Filmin adının ilk kitabın adını aldıklarını söylemiştik. Son Bakış adıyla romanı Potink Kitap da dilimize kazandırdı. Yani filmi çıkana kadar hikayeyi okuma şansımız var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.