Sinema Haberleri

Marvel Çıldırmış Olmalı

marvel-logo

Sahibi Disney’den bile daha yoğun bir film programı yapmayı başaran Marvel Stüdyoları’nın bizlere bomba gibi bir film takvimi hazırlamış!

İşte o filmler!

Fantastic Four

fantastic-four

Sizlere daha önce Fantastik Dörtlü’nün filminin çıkacağını, hatta oyuncularını bile söylemiştik. Filmin çıkış tarihi ise kesinleşti. 7 Ağustos 2015 ! Ayrıca filmde baş kötü olarak Doctor Doom’un yanında Mole Man’in de olacağı haberi verildi. Mole Man 90’lı yıllardaki çizgi filmde de baş gösteren ve çoğumuzun bildiği bir karakterdi. Çevresi tarafından dışlanan süper zeki bir insan olan Mole Man, kendine yer altı krallığı kurup yeryüzünü yönetmeyi planlamaktadır. Bunun için kendi geliştirdiği çok geniş çaplı depremler yaratabilen cihazlardan tutun, koca bir şehri yerin altında indirebilecek devasa matkaplara kadar her tür psikopatça şeyi yapmıştır kendisi. Filmde Doctor Doom’un basit bir yardımcısı mı yoksa başlı başına bir kötü olarak mı çıkacak henüz bilmiyoruz.

Deadpool

deadpool-karakter

Sizlere daha önce bu müjdeyi buradan duyurmuştuk! Sonunda Marvel’ın en meşhur karakterlerinden biri olan Deadpool filmi hayali gerçeğe dönüşüyor! Filmin yönetmeni bile belliydi ancak Stüdyo’dan yeşil ışık yanmadığı için bir türlü onay alınamıyordu. Eh, o onay artık alınmış durumda! Tim Miller tarafından yönetilecek filmde başrolü tabii ki X-Men Origins: Wolverine filminde karşımıza Deadpool rolüyle çıkan Ryan Reynolds’a verdiler bile! Filmin çıkış tarihi ise 12 Şubat 2016 olarak belirlendi. Filmin konusunun ise aşırı aşırı aşırı derecede şiddet, cinsellik, uyuşturucu ve ölüm içerdiğini filmin yönetmeninin verdiği röportajlardan biliyoruz.

X-Men: Apocalypse

xmen-apocalypse

Eh, son filmin ek sahnesinde Apocalypse’i gördükten sonra bu film zaten kaçınılmazdı. Zaten Days of Future Past filmi vizyona girmeden aylar önce Stüdyo, Apocalypse filminin yapılacağını söylemişti. Filmin konusu henüz açıklanmadı ancak teorilerin bir kısmı benim de çok sevdiğim Age of Apocalypse alternatif zamanının filme dahil edileceği yönünde. Days of Future Past filminde her ne kadar fazla bahsedilmese de yaptığımız her hareketin alternatif bir gerçeklik oluşturduğuna değinildi – Marvel’ın %90’ı zaten alternatif gerçeklik demek!- Age of Apocalypse’te, Apocalypse’in Kuzey Amerika kıtasını, ele geçirip Dünya’nın mutlak hakimi olduğu alternatif bir gerçeklikti aslında. Bu yüzden yeni filmde Age of Apocalypse konusunun işlenmesi olası gözüküyor! Film 27 Mayıs 2016’da vizyona girecek.

Wolverine 3

wolverine

Ya da The Wolverine 2. Ama teknik olarak üçüncü Wolverine filmi olacak. Film hakkında hiçbir şey bilmiyoruz ama Hugh Jackman’ın yine başrolde olacağı ve yönetmen koltuğunda da James Mangold’un olacağı biliniyor. Bir ara Old Man Logan serisinin konusunun işleneceği söylenmiş olsa da verilen bilgilere göre kesinleşmiş bir bilgi yok. Sadece çıkış tarihi belli oldu: 3 Mart 2017

Fantastic Four 2

fantastic-four

Evet daha ilk film çıkmadan ikinci filmin onayı alındı bile. Film hakkında en ufak bir şey bile belli değil, sadece çıkış tarihi belli. 14 Temmuz 2017.

Ve Marvel’ın 2018 yılı için belirlediği üç olası film var. Ve bunların üçü de –özellikle ikisi- bana Marvel’ı neden bir kez daha bu kadar sevdiğimiz hatırlatan filmler olacak!

GAMBIT!!!

wolverine_gambit_marvel_comics_desktop_1280x1024_wallpaper-294225

Daha önce de Gambit’in sinemaya dönmesinin kesinleştiğini hatta Channing Tatum’un Gambit rolüyle karşımıza çıkacağını sizlere söylemiştik. Eh, size yeni haberlerimiz var. X-Men: Apocalypse filminin yapımcısı Lauren Shuler-Donner, Apocalypse filminde Gambit’i göreceğimizi söyledi. Kendisinin de tam bir Gambit hayranı olduğunu eklemeden edemiyor tabii ki (hangimiz sevmiyoruz ki?) Ancak hepsi bu kadar değil. 2018 yılında da tam tarihi kesinleşmese de ayrı bir Gambit filmi yapılacağı duyuruldu!

X-Force

X-Force

Her ne kadar hiçbir zaman resmi bir X-Men üyesi olmasa da X-Men tarihinde benim için hep ayrı yeri olan bir karakter vardır. CABLE! Cyclops ve Jean Grey’in gelecekten gelen oğulları olarak karşımıza çıkan bu mutant-asker X-Men’in geçmişini ve geleceğini çok defa kurtarmıştır. X-Force ise Cable tarafından kurulan ve genellikle X-Men’in “barış yanlısı” oluşundan dolayı aktif olarak yapamadığı görevleri yapan askeri bir mutant ekibidir. 10’larca yıldır çok defa üye değiştiren ekibin en büyük özelliği verilen emirlere birebir uymaları ve asla tereddüt etmemeleri.

Filmin senaryo taslakları hazırlandı ve serinin yaratıcısı Rob Liefeld’in onayından geçti bile. Senaryoyu ise Jeff Madlow yazıyor! Filmin çıkış tarihi ise belli değil.

Mystique

mystique

Doğrusunu söylemek gerekirse ilk X-Men filmlerinde Mystique fazla dikkate alınmayan bir karakter olmuştu. Ancak X-Men: First Class ve Days of Future Past’te çok daha direkt bir rol oynadığından olsa gerek izleyiciler tarafından oldukça sevildi. Bunda Jennifer Lawrence’ın hiçbir etkisi yok gerçekten!!!!!

Filmin yapılacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi ancak Marvel Stüdyo’ları Mystique’in ekranda sevilmesinden sonra solo bir filminin yapılabileceğini n işaretini verdi. Oyuncu olarak da tabii ki Jennifer’dan başkası düşünülemez.

Şimdilik film takvimi böyle. Gelişmelerden habersiz kalmak istemiyorsanız takipte kalın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Oğluuuuum yalnız fena bu kadar film gelirse millet çıldırır :) onu bırak colossus hayran olduğum karakter.gerçi colossus ve captain america arasında kararsızım :) ve fantastic four efsaneymiş :)

  2. Bu filmler Avengers filmlerini çeken Marvel Studios’un filmleri değil. Her ne kadar Marvel karakterleri olsa da Marvel’ın bu filmlerle hiçbir alakası bulunmuyor. Bu listedekilerin tamamı X-Men ve Fantastic Four film haklarını elinde bulunduran 20th Century Fox tarafından çekilmekte. Fox stüdyosunun Marvel filmlerini uyarlamak konusundaki başarısı hiç iyi değil, en popüler serisi X-Men de bile çizgi roman kökenleriyle tamamen alakasız ve hayranları tatmin etmeyen çok sayıda unsur bulunmakta. Fantastic Four filmleriyse sallantıda, eğer bu yeni film gişede batarsa Fox bir başkasını çekemeyecek ve FF film hakları Marvel’a geri dönecek ve umuyoruz ki böylece Marvel Film Evrenine dahil olabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.