Haberler

Bumblebee Filminin Ön Gösterimine Davetiyemiz Var!

21 Aralık 2018 tarihinde vizyona girecek olan Transformers ile bağlantılı yeni Bumblebee filmini, herkesten önce izlemek ister misiniz?

1987 yılında geçecek olan Bumblebee filmi, Transformers serisinin en sevilen karakterine yakından bakıyor. Travis Knight’ın yönetmen koltuğuna oturduğu film 21 Aralık 2018 tarihinde Türkiye’de vizyona girecek. Filmi herkesten önce izlemek istiyorsanız, yapmanız gerekenler çok basit.

Çekiliş detaylarımız şu şekilde:

  • Çekiliş 19 Aralık 2018 tarihinde sonlanacaktır. Kazananlar 19 Aralık 2018 günü Frpnet Facebook sayfası üzerinden duyurulacak.
  • Çekilişte 10 kişiye, çift kişilik ön gösterim davetiyesi verilecektir.
  • Bumblebee filminin ön gösterimi 20 Aralık tarihinde İstanbul’da gerçekleşecektir. O tarihte akşam saatlerinde İstanbul’da olduğunuzdan emin olun.
  • Çekilişe yalnızca Gleam üzerinden katılabilirsiniz.
YouTube player

Film Hakkında Notlar

1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

BUMBLEBEE, “TRANSFORMERS” serisinin yaratıcıları Lorenzo di Bonaventura, Michael Bay ve idari yapımcılar Steven Spielberg, Brian Goldner ve Mark Vahradian tarafından hayata geçirildi. Chris Brigham (“ARGO,” “BAŞLANGIÇ”) da idari kadroda yer alıyor. Senaryo, Christina Hodson’a ait.

Travis Knight (“KUBO VE SİHİRLİ TELLERİ”, “CORALINE”) tarafından yönetilen filmde Hailee Steinfeld (“EDGE OF SEVENTEEN”), Pamela Adlon (“BETTER THINGS,””LOUIE”), John Cena (“BABALAR SAVAŞIYOR 2” “AŞK KAZASI”), Stephen Schneider (Comedy Central’dan “BROAD CITY”), Jorge Lendeborg Jr. (“ÖRÜMCEK ADAM EVE DÖNÜŞ”), Jason Drucker (“SAFTRİK GREG’İN GÜNLÜĞÜ: BENDE BU ŞANS VARKEN”), Kenneth Choi (“AMERICAN CRIME STORY”), Ricardo Hoyos (“DEGRASSI: NEXT CLASS”), Abby Quinn (“LANDLINE,” “GECENİN KIZ KARDEŞLİĞİ”), Rachel Crow (“DEIDRA & LANEY TREN SOYUYOR”), ve Grace Dzienny (“HAYVANAT BAHÇESİ”) rol alıyor.

Buradan katılın!

Bumblebee Ön Gösterimi

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.