Dizi Haberleri

Zaman Çarkı Dizisi Setinden İlk Görüntüler Yayınlandı

Balıkçıl damgalı kılıçlarınıza hakim olunuz! Aylardır gizemli kısa tanıtım videoları ve tek bir sezon posterinden başka bir şey görmediğimiz dizimizden sonunda yakın kadraj fotoğraflar yayınlandı!

A woman in a cape stands in front of the light in a doorway

Entertainment Weekly bu hafta başında Zaman Çarkı dizi setinden birkaç fotoğraf paylaştı. Pek çoğu da fotoğrafların çekildiği konumları anlamamıza yetecek kadar belirgin ipuçları içeriyor.

Fazla uzatmadan fotoğraflara bakalım.

İlgili Makaleler

Bu fotoğraf 6. bölümden. İki Nehir’den yola çıkan ekibimiz ilk Yolkapı deneyimlerini yaşamadan ve Ogier ırkına mensup Loial’la tanışmadan hemen önce. Soldan sağa karakterlerimiz: Nynaeve al’Meara, Mathrim Cauthon, Lan al’Mandragoran, Moiraine Damodred, Egwene al’Vere, Perrin Aybara ve Rand al’Thor.

Bu fotoğraf da ilk bölümümüzden. Egwene ve Rand’in İki Nehir köyü dışında, dağlık alanda baş başa geçirdikleri anlardan bir kare.

Ve hepsi içindeki favorim. 12000 sayfalık tüm seri içinde hepi topu 500 sayfa anca gördüğümüz Logain Ablar karakteri nedense serideki en favori karakterlerimden biri olagelmiştir. Üçüncü bölümden bu karede “Sahte Ejder”lik suçundan yakalanan ve Aes Sedailer tarafından Beyaz Kule’ye götürülen Logain’i görüyoruz. Arkada ata binmiş iki Kırmızı Ajah, oturaklarda ise iki Yeşil Ajah Aes Sedai’si dikkatleri çekiyor. Normalde bu sahneye Rand tek başına şahit olsa da dizide ufak bir değişikliğe gidilmiş ve Logain’in götürülüş sahnesini Egwene ve Perrin’e izletmişler.

Ve ikinci bölümden Shadar Logoth harabeleri sahnesi. Yaralanan bir Moiraine’i taşıyan Lan’i görüyoruz. Dizi sorumlusu Jafe Rudkins’in yaptığı açıklamaya göre sadece 15 dakika göreceğimiz bu lanetli kadim şehir için hiçbir masraftan kaçınmamışlar ve tüm şehri baştan yaratmışlar. Açıkçası görüntüler de bunu doğrular nitelikte.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.