Sinema Haberleri

Rob Zombie, Munsters Filminin Başına Geçti!

60lar’In meşhur komedi-aile dizisi The Munsters için planlanan film projesinin yönetmen koltuğuna, Rob Zombie geçti.

The Munsters, 1964-66 yılları arasında, aileye hitap edecek şekilde hazırlanmış gizem ve fantazya türünde bir diziydi. Frankenstein benzeri bir baba Herman Munster ve onun canavar ailesinin başından geçenler konu ediniliyordu. Ülkemizde pek bileni yoktur ama hem yayınlandığı dönemde, hem de çok sonraları bile çok sevilen bir seri olmuştur.

Adam’s Family’nin farklı bir versiyonu olarak yorumlayabileceğimiz The Munsters için de bir film projesi üzerinde çalışılmaktaydı. Projenin yönetmeni olarak da kendine has korku filmleri çeken Rob Zombie görev başına çağrıldı. Müzisyen, yazar ve yönetmen kişiliğiyle tanınan Rob Zombie, The Munsters projesinin başına geçmiş olmasını Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Universal Studios tarafından yapımcılığı üstlenilen The Munsters film uyarlamasının nasıl bir çizgi izleyeceği şu an için belirsiz. Kadrosu, çekim takvimi ya da yayın tarihi gibi bir duyuru yapılmadı. Sadece Rob Zombie yönetmenliğinde tekrar uyarlanacağını biliyoruz. Zombie’nin açıklamasına göre yakın zamanda daha fazla haber öğrenebilirmişiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.