Oyun Haberleri

Mass Effect Trilogy Remastered Versiyonu Ufukta Görünmüş Olabilir

mass-effect-banner

Büyük markaların birer birer remastered modasına kapıldığı şu zamanlarda, bazılarımızın aklında Mass Effect Trilogy’nin yenilenmiş halini görebilecek miyiz sorusu belirdi.

Özellikle PS4 ve Xbox One’ın çıkışından sonra artın yenilenme projelerinden sonra böyle büyük bir markanın da sessiz kalması beklenilemezdi.

Gamescom’da Game Informer’un EA stüdyoları başkanı Patrick Soderlund’la yaptığı röportaj sonucunda, yenilenmiş oyun projesini direk onaylanmasa da EA’nin o projeye sıcak baktığı sonucu çıkıyor. Soderlund’un sözleri şöyle; “İnsanların gerçekten istediğini gösteren açık kanıtlar olduğunu düşünüyorum. Dürüst cevap ise kesinlikle aktif olarak ona bakıyoruz. Bugün duyuru yapamayacağım ama Activision ve diğer ortak şirketlerin çok iyi yaptığı işi takip edeceğimizi bekleyebilirsiniz.”

mass_effect_1___07_by_gelvuun

Ayrıca röportajda, yenilenme işini çok iyi şekilde yapmak istediklerini ve oyunculara, aynı oyun olduğunu ve yeni şekliyle daha iyi olduğu hissini vermek istediklerini belirtti.

Ufukta Mass Effect Andromeda varken beklenecek bir hamle fakat ne kadar gerekli olduğu tartışılabilir. Sonuçta EA’nin vereceği bir karar. Bence sadece ilk oyunun yenilenmeye ihtiyacı var. Diğer oyunların grafik kalitesi yeterli düzeyde.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.