Edebiyat

Yeni Bir Fantastik Seri: Athalon Diyarları – Denge

dengeÜlkemizde sürekli gelişmekte olan fantastik edebiyat, yepyeni eserlerle gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda çıkan yepyeni fantastik kitaplarla güçlenen edebiyatımıza bir yeni eser, bir yeni seri daha eklendi.

Uzun yıllardır fantastik edebiyatın içinde olan, yaptığı çizgi roman çevirileri ve editörlüklerinden tanıdığımız Hakan Buhurcu‘nun yazmış olduğu “Athalon Diyarları” serisinin ilk kitabı raflardaki yerini almak için gün sayıyor.

Birkaç sene önce yazmış olduğu serinin ilk kitabını ancak yayınlatma fırsatı bulan yazar Hakan Buhurcu, bu süre zarfında boş durmamış ve serinin sonraki kitaplarını da yazmış. Toplamda 5 kitap olması düşünülen serinin ilk kitabı “Denge” çok yakında tüm kitapçılardaki yerini alacak.

Çizgi roman yayınları ile tanıdığımız Baykuş Kitap logosu ile çıkacak olan serinin ilk kitabı hakkında detaylı bilgi için kitabın künyesine bakabilirsiniz.

Hakan Buhurcu’ya yazarlık hayatında başarılar diliyoruz ve serinin ilk kitabını heyecanla bekliyoruz. Ellerine sağlık Hakan.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.