Sinema Haberleri

Yeni Scream Filminin Çekimleri Tamamlandı

Orijinal kadro ile çekilen yeni Scream filminin çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Ayrıca film için vizyon tarihi de paylaşıldı.

1996 yılında vizyona giren ve Teen Slasher filmleri arasında önemli bir yeri olan korku filmi Scream, yıllar içerisinde birden çok kez beyaz perdeye yansıtıldı. İlki kadar başarılı olmasa da devam filmleri de serinin hayranları tarafından izlenmişti ancak yıllardır markadan ses seda çıkmıyordu.

Bunun en büyük nedenlerinden biri filmlerin yönetmeni Wes Craven‘ı 2015 yılında kaybetmemizdi. Ayrıca korku filmleri de Teen Slasher furyasından uzaklaşarak daha toplumsal korkulara yönelmişti. Bu filmler arasında Us, Get Out, Ready or Not ve Midsommar filmleri gösterilebilir. Öte yandan klasiklere bir geri dönüş yaşanmakta.

It ile klasik korkuya dönüşe katılan filmlerden biri de Halloween olmuştu. Onun peşine de Scream‘in yeniden çekildiği açıklandı. Ancak seriye yeniden başlamak yerine orijinal kadroyla aynı hikayeyi devam ettirme kararı aldılar.

Yönetmen koltuğunda Wes Craven yok ancak hikayeyi yazan Kevin Willamson işin içerisinde. Ayrıca Courteney Cox, Neve Campbell, David Arquette gibi isimler de eski rolleriyle karşımızda olacaklar.

Kevin Williamson, Scream 5 filminin isminin Scream ismiyle 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona gireceğini açıkladı. Çekimleri tamamlanan filmin setinden de birkaç fotoğraf paylaşıldı.

Hikaye adına pek açıklama yapılmasa da sinopsis kısmında “Eski kasabasına geri dönen bir kadının, burada yaşanan katliamın arkasındaki sebepleri araştıracağı” yazıyor. Anladığımız kadarıyla Neve Campbell’ın canlandıracağı Sidney Prescott karakteri, yıllar sonra cinayetlerin yaşandığı kasabasına dönerek eski korkularıyla yeniden yüzleşecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.