Dizi Haberleri

Guillermo del Toro, Korku Antolojisi Dizisini Netflix’e Sattı

Korku tutkunlarına Guillermo del Toro’dan güzel bir haberimiz daha var!

Son dönemde Alvin Schwartz tarafından yazılan klasik korku kitapları serisi Scary Stories to Tell in The Dark‘ın sinema uyarlaması üzerinde çalışmalarını sürdüren Guillermo del Toro bir korku projesi ile daha seyirci karşısına çıkacak. Ünlü yönetmenin, “Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight” adını verdiği yeni korku antolojisi dizisini Netflix’e sattığı açıklandı.

Variety’nin haberine göre; del Toro, yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olacağı bu yeni dizi ile; “sofistike olduğu kadar dehşet verici” olarak da nitelendirdiği korku serilerinden derlediği kişisel korku arşivini izleyicilerle paylaşacak. Netflix’te yayınlanacak projeye, ünlü yönetmenin Oscar Ödülü’ne layık görüldüğü “The Shape of Water” filminin yapımcılarından J. Miles Dale ile Exile Entertainment’tan Gary Ungar da dahil olacak.

Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight’ın kaç bölüm olacağı ya da ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor ancak del Toro’nun senaryoya el atacağı ve bazı bölümleri kendi yöneteceği belirtiliyor. Ayrıca ünlü yönetmenin, seçtiği diğer öyküleri senaryolaştırmak için bir yazarlar takımı oluşturacağı ve bir yönetmen ile çalışacağı da söylenenler arasında…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.