Video Galeri

Doom Patrol Dizisinin 3. Sezonundan Resmi Fragman

HBO Max, DC dizisi Doom Patrol‘ün 3. sezonundan resmi fragmanı izleyicilerle buluşturdu.

Doom Patrol‘de yeni üyeler ve kötülerin boy göstereceği 3. sezonun yepyeni görüntülerinde, Brotherhood of Evil topluluğu ve Madame Rouge‘dan daha çok sahneyi karşımıza çıkıyor.

YouTube player

Bugüne kadar iblisler, uzaylılar ve daha pek çok düşmanla savaşan Doom Patrol‘ün yeni sezonunda; zaman makinesinde ortaya çıkan Madame Rouge (Michelle Gomez), Brotherhood of Evil‘ı ortadan kaldırmak için neden Doom Patrol‘a ihtiyacı olduğunu tam olarak bilmese de, olması gerekenin bu olduğundan oldukça emin. Cinayete karşı olan Doom Patrol ekibinin aksine fragman, Brotherhood üyelerinin öldürme konusunda hiçbir çekinceleri olmadığını da açıkça ortaya koyuyor. Yeni yayımlanan görüntülerde Doom Patrol‘ün bu sezonuna dahil olan Sisterhood of Dada‘dan da kısaca söz ediliyor.

23 Eylül‘de HBO Max ekranlarına dönecek seride; Brendan Fraser (Robotman / Cliff Steele), Diane Guerrero (Crazy Jane), Joivan Wade (Cyborg / Victor Stone), Matt Bomer (Negative Man / Larry Trainor), April Bowlby ( Elasti-Woman / Rita Farr) ve Timothy Dalton (Niles Caulder / The Chief) rol alıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.