Edebiyat

Lili May’in Karanlıkla Savaşı Başladı – Lili May – Ada Krallığı

Yepyeni, yerli bir fantastik kitap ile tanışın. Bir gençlik hikayesi gibi görünen ancak içinde pek çok karanlık ve aydınlık barındıran Lili May – Ada Krallığı kitabı Sıfırdan Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Hatice Aksüt‘ün yazdığı, genç bir kız olan Lili’nin fantastik mücadelesini anlatan kitap aynı zamanda çizimlerle süslü. Yazar Hatice Aksüt sadece bu fantastik kitabı yazmakla kalmamış aynı zamanda aklındakileri çizerek kitaba farklı bir hava katmayı başarmış.

Lili May – Ada Krallığı, aynı zamanda bir serinin ilk kitabı olma özelliğini taşıyor. Bu macera burada sınırlı kalmayacak!

Kitabın arka kapak yazısı şöyle;

Otuz yıl önce yaşanan bir savaş ve galibiyet uğruna feda edilenler…

Karabasan’ın lanetli “Düşsüzler” ordusu… Rüyalara mezar olmuş, Ada Krallığı’nı kendi topraklarına hapsetmiş bir uçurum ve bu uçurumun diğer tarafında her şeye rağmen huzur içinde yaşamaya çalışan insanlar…

Karanlık tarafta sıkışıp kalmış olan kudretli bir cadının laneti aşıp, karşı kıyıya geçmesi ile başlayan macera, kendini keşfetmeye çalışan genç bir kızın zorlu yolculuğuna dönüşüyor.

Lili May, bu zorlu yolculuğu tamamlayabilecek mi?

Lili May’in bu zorlu yolculuğu Âdemoğulları’nın kaderini değiştirebilecek mi?

Lili May serisi ilk kitabı olan Ada Karllığı ile okuyucularını nefes kesecek bir serüvene davet ediyor.

Naif ve genç Lili May ile tanışma vakti! Karanlık yükselirken aydınlıktan güç alan Lili’nin savaşına şahit olun. Bir gençlik hikayesi gibi görünen Lili May’in macerası, aslında fantasik bir dünyaya taşınıyor.
– Kayra Keri Küpçü (FRPNET)

424 sayfalık Lili May – Ada Krallığı kitabı Sıfırdan Yayınları etiketiyle yayınlandı. Fantastik kitapları sevenler için değişik bir alternatif. Şimdiden iyi okumalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.