Oyun Haberleri

Xbox, 20. Yılına Özel Video Yayınladı

Xbox konsolunun çıkışının 20. yılına özel video yayınlandı. Xbox, sadece video yayınlamakla kalmayacak 2021‘i özel bir kutlama yılı olarak kutlayacak.

Microsoft’un oyun dünyasına hediyesi Xbox konsolu, ilk kez Kasım 2001 yılında ortaya çıkmıştı. Dönemin konsol savaşlarına oldukça geç giren ancak zaferle ayrılmayı başaran Xbox, 20 yıldır oyuncuları buluşturmaya devam ediyor. Artık Microsoft’tan ayrı bir kuruluş gibi hareket eden Xbox, son yıllarda yaptığı atılımlarla da adından sıkça söz ettirmişti.

Xbox, şimdi 20. yılını kutlamak için özel bir video yayınladı. Konsolun tam 20. yaşını doldurması kasım ayına denk geliyor ancak Xbox, bu yılı kocaman bir kutlama yılı olarak kabul ediyor. Henüz detaylar belli değil ancak markanın ön plana çıkan oyunları için özel içerikler sunacaklarını belirtiyorlar.

E3 2021 tarihi yaklaşırken, Xbox’ın da geçen yıl yaptığı gibi yine online bir etkinlikle hazırladığı yenilikleri oyuncularla buluşturması bekleniyor. Ayrıca Xbox Twitch Kanalı üzerinden de birçok klasik oyun oynanacak.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.