Dizi Haberleri

George R.R. Martin, Jon Snow Dizisinin Kit Harington’ın Fikri Olduğunu Söyledi

HBO‘nun fenomen dizisi Game of Thrones‘un esinlendiği A Song of Ice and Fire kitap serisinin yazarı George R.R Martin, Jon Snow serisini doğrulamakla kalmadı, proje adını da açıkladı.

Jon Snow‘a odaklanan Game of Thrones devam dizisi, geliştiricisi George R.R. Martin tarafından doğrulandı.

Not a Blog adlı kişisel bloğunda duyuruyu yapan Martin, yeni proje üzerinde çalıştığını belirterek, “Evet, geliştirilmekte olan bir Jon Snow dizisi var. Dizinin çalışma adı da Snow” açıklamasını yaptı.

Artık beynimize kazındığı üzere, Jon Snow, yazarın A Song of Ice and Fire fantastik kitap serisinden uyarlanan Game of Thrones‘un ana karakterlerinden biriydi. Martin, Jon Snow dizisi fikrini ortaya atanın da dizide karakteri canlandıran Kit Harington‘dan başkası olmadığını söyledi.

Martin, “Zaten Emilia Clarke son röportajlarından birinde, Snow dizisinin Kit’in fikri olduğunu söylemişti. Evet, dizi fikrini getiren Kit Harington’dı. Henüz netleşmediği için şu an size senaristlerin, dizi sorumlularının isimlerini söyleyemem. Ama onları da Kit getirdi. Kendi takımı ve müthişler. Kit’in ekibi beni Santa Fe’de ziyaret etti. Seriyi geliştirmek için benimle ve yetenekli yazar/danışmanlardan oluşan ekibimle birlikte çalıştılar.” dedi.

Seriye katılımı konusunda çeşitli söylentilerin dolaştığının farkında olan George R.R. Martin, Snow‘da da, tıpkı The Hedge Knight, The Sea Snake, Ten Thousand Ships ve tüm animasyon şovlarındaki kadar dahli olacağına vurgu yaptı.

Bakalım Harington, Martin ve müthiş yetenekli ekipleri ortaya nasıl bir Jon Snow dizisi çıkaracak.

Kaynak: CBR

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.