Dizi Haberleri

Benedict Cumberbatch’in Arthur Conan Doyle ile Akrabalığı ve Sherlock Hayranlarını Üzecek Açıklama

Sherlock‘un İngiliz aktörü Benedict Cumberbatch‘in, Sherlock Holmes karakterinin yaratıcısı olan Sir Arthur Conan Doyle ile akraba olduğu iddia edildi. 

Martin Freeman ve Benedict Cumberbatch başrollerinde oynadığı Sherlock’un 4. yeni sezonu geçtiğimiz gün başladı. Dizinin yeni sezon merhaba demesiyle yeni bir iddia da ortaya atıldı.

İlgili Makaleler

Soyağacı araştırmaları yapan Ancestry isimli site Cumberbatch’ın Sherlock Holmes karakterinin yaratıcısı olan Sir unvanlı yazar Arthur Conan Doyle‘la 16’ncı kuşaktan kuzen olduklarını öne sürdü.

Cumberbatch ve Doyle’un soy bağlarının 14’üncü yüzyıl yazarlarından John of Gaunt‘a kadar uzandığı iddia edildi.

Gaunt’un İngiliz Kralı III. Edward’ın oğlu olması nedeniyle Cumberbatch’ın da kraliyet kökenli olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Cumberbatch İddialara Sessiz Kaldı ama Dizi Hayranlarını Üzdü

İddialara hakkında sessiz kalan ve dün başlayan yeni sezon hakkında konuşan Benedict Cumberbatch, “Dördüncü sezonun hikayesi oldukça karışık. Devamının gelmesi zor olabilir,” diyerek dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Sherlock’un bu sezon daha az zorlayıcı bir insan olacağını söyleyen oyuncu, “Dizi daha karanlık noktaya doğru gidiyor ama bu eğlenemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Sherlock artık hareketlerinin sorumluluğunu almaya hazır. Ama bu John ile tanıştığından beri gelişen oldukça yavaş bir süreç. Onun için hala yapbozun tamamlanmayan parçaları var,” açıklamasını yaptı.

Sherlock, Mark Gatiss tarafından televizyon için geliştirilen Sir Arthur Conan Doyle’ın aynı adı taşıyan romanlarına dayalı İngiliz televizyon dizisidir. Serinin 90 dakikalık ilk bölümü 25 Temmuz 2010 günü BBC One televizyon kanalında, “Mini-Dizi” olarak yayınlanmaya başladı. Ancak gördüğü büyük ilgi sonucunda diziye devam edilmesine karar verildi. Dizinin 2. sezonu 1 Ocak 2012’de başladı. 15 Ocak 2012’de yayınlanan 6. bölüm ise 2. sezonun final bölümü olarak seyirciyle buluştu. Dizinin 3 bölüm sürecek dördüncü sezonu ise dün yayınlandı. 5. sezon için ise onayı verildiği biliniyor.

Kaynak: NTV, io9, Ancestry

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.