Haberler

The Last Threshold Bugün Çıktı!

last-threshold-banner

R.A Salvatore’un Neverwinter serisinin 4.kitabı olan The Last Threshold (Son Sınır) bugün çıktı.

Spoiler vermek istemiyoruz zira ülkemizde Charon’un Pençesi çıkalı daha bir kaç gün oldu. O yüzden kitabın arka kapağındaki yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

Dikkat! Seriye hiç başlamayanlar için spoiler içerir.

the-last-threshold-neverwinter-saga-book-iv“New York Times best selling serisi Neverwinter Saga’nın son kitabında, Drizzt Do’Urden sırlarla ve yalanlarla dolu karışık bir yol izliyor. Yol arkadaşı Dahlia’nın karanlık sırları etrafını sararken, bir zamanlar Dahlia’yı Drizzt’e bağlayan bağlar, Drizzt’in eski düşmanı Artemis Entreri’ye olan bağları güçlendikçe kopmaya başlıyor.

Bu sırada Gauntlgyrm mağaralarında, drow Tiago Baenre, Drizzt’i yok etmek için Bregan D’aerthe’nin yardımını alıyor. Tutamayacakları sözler veren paralı asker grubunun elit ajanları da bu sırada kendi planlarını yapıyorlar. Diyarlarda doğru olanın yanında durmaya kararlı olan Drizzt kuzeye, Buzyeli Vadisi’ne doğru yeni bir yol çiziyor.

Peki yeni yoldaşları onu izleyecek mi? Karanlıkla tek başına savaşabilir mi? Her şekilde nereye gideceğini biliyor – hayatında kendini evinde hissettiği tek yere.”

Görüldüğü üzere Drizzt’in eski maceralarını özleyenler için güzel bir kitap olacağa benziyor. Bir yandan Menzoberranzan’ın kaotik planları yer yüzüne çıkarken öte yandan Buzyeli Vadisi’nin soğuk rüzgarları bize epey bir nostalji yaşatacak gibi gözüküyor.

Kitabı hemen buradan sipariş edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.