Sinema Haberleri

What We Do In The Shadows Filminin Devamı Geliyor!

what-we-do-in-the-shadows-banner

2014’ün gizli hazinelerinden biri olan Yeni Zelanda yapımı What We Do in the Shadows‘un devam filmi hakkında ilk ağızdan resmi açıklama geldi.

Taika Waititi ve Jemaine Clement isimli iki dahi tarafından hazırlanan What We Do in the Shadows, 2014’ün en çok dikkat çeken filmlerinden biriydi. Mockumentary tadında hazırlanan filmde, bir evde yaşayan 4 vampirin günlük yaşamlarından komik kesitler izlemiştik. Filmin yönetmenlerinin açıklamasına göre bir devam filmi yolda!

Waititi’nin Crave Online’a verdiği demece göre yeni film bu sefer kurtadamları konu alacak. Filmin adının We’re Wolves olması planlanıyor. Werewolves kelimesine de ince bir gönderme olmuş hani. Yeni filmin yine Vampirler hakkında olmasını dilerdik ama Waititi’nin açıklaması beklentileri artırıyor.

what-we-do-in-the-shadows-gorsel

Eğer filmi izlediyseniz hatırlarsanız. Vampir grubumuz bir Kurtadam grubu ile sürekli münakaşa halindeydi. İşte o Kurtadam grubu yeni filmin merkezinde olacak. Ama filmi uzun bir süre beklemek zorundayız.

Taika Waititi şu sıralar Sundance film festivalinde gösterilecek Hunt for the Wilderpeople filmiyle uğraşmakta. Ayrıca listesinde Thor’un devam filmi Ragnarok’u da çekme planları var. Sanıyoruz 2018e kadar We’re Wolves hakkında bir şey duymayacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.