Edebiyat

Drizzt Efsanesinin The Way of the Drow Serisi İkinci Kitabıyla Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl Starlight Enclave kitabıyla The Way of the Drow serisine başlayan R.A. Salvatore, Ağustos 2022’de çıkacak ikinci kitabı Glacier’s Edge’i ön siparişe açtı ve kapak çizimini duyurdu.

Drow toplumunu kökünden kazıyıp, “doğuştan kötü” ifadesine savaş açan R.A. Salvatore, Menzoberranzan’da çaktığı kıvılcımı bir yangına dönüştürerek tüm kara-elf normlarını yıkmayı hedefliyor. Hem FRP camiası hem de edebiyat severler tarafından karışık yorumlarla eleştirilen bu fikrin sonucu ne olursa olsun Salvatore’un güçlü ve kıvrak kalemiyle muhteşem bir seriye dönüştüğü aşikâr.

SPOILER içeren kitap tanıtım yazısı işe şöyle;

Jarlaxle’ın bilmediği birçok şey var: Slaad kalesindeki baskından kurtulan tek kişi mi? Çıkış yolunu bulabilecek mi? Ve mevcut durumunun da ötesinde, buz mağaralarından kaçıp arkadaşlarına yardım edebilecek mi? Ancak Jarlaxle’ın bildiği bir şey var: Geri dönmeyi planlıyorsa, Catti-brie, Entreri ve Zaknafein’in en ufak bir kurtulma şansı varsa, beraberinde çok daha fazla ateş gücü getirmesi gerekecek. Bir aevendrow ordusu mümkün gözükmüyor, o yüzden evine dönmeli, büyük yeteneğe ve hayal edilemeyecek güçlere sahip bir ekip toplamalı. Ama eve nasıl dönecek? Böyle kudretli bir savaşçı ve büyücü topluluğu ona yardım eder mi? Ve tüm bunları başarsa bile, yeterli olacak mı? Çünkü Jarlaxle slaadların ve tanrılarının korkunç gücüne şahsen şahit oldu.

Dünya yanarken buza hapsolan Jarlaxle, büyülü bir sırrın yükünü taşıyarak huzurlu bir şehri ve dostlarını kurtarmak için zamana karşı yarışıyor.

Ve büyülü çantasındaki numaraları tükenmek üzere…

9 Ağustos 2022’de piyasa sürülecek olan kitabı R.A. Salvatore’un sitesinden imzalı ya da imzasız olarak veya Amazon’dan ön sipariş edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.