Sinema Haberleri

Akiva Goldsman, Warner Bros ile I Am Legend 2 ve Constantine 2 Filmlerini Hayata Geçirecek

Akiva Goldsman, yeni projelerle birlikte Warner Bros.’a dönüyor. Projeler arasında I Am Legend devam filmi ve Constantine 2 de yer alıyor.

Will Smith ve Michael B. Jordan‘ın başrollerini paylaşacağı I Am Legend devam filmi ve Keanu Reeves’in Constantine 2‘sine odaklanan proje masaya yatırıldı. Apple TV ile yakında çıkacak olan The Crowded Room, Star Trek yan yapımları olan Strange New Worlds ve Picard gibi yapımlar üzerine çalışan Akiva Goldsman, Warner Bros.’a döndü. Artık yeni içerik stratejileri kapsamında Warner Bros. yapımlarına odaklanmaya hazır.

Geçen yıl, Discovery’nin Warner Bros ile birleşmesi ve David Zaslav‘ın yönetiminde bazı kapsamlı değişiklikler yapmasıyla sektör büyük bir revizyona tanık oldu. Stüdyo, şu anda James Gunn ve Peter Safran‘ın yönetiminde DC Evreni de dahil olmak üzere büyük bütçeli sinema gösterimlerine odaklanırken birden fazla dizi iptal edildi.

Şimdi Goldsman, stüdyonun bir süredir düşündüğü devam filmi I Am Legend‘ı hazırlamakla görevlendirildi. Bir devam filmi geleceği geçen sene duyurulmuştu. Filme katılacak olan Michael B. Jordan‘ın dünyadaki son insan hikayesine nasıl uyacağı konusu gizliliğini korurken filmin hikayesinin dayandığı Richard Matheson‘ın Ben, Efsane romanına sadık kalınacağı açıklandı.

Goldsman; son dönemde harika bir iş olarak karşımıza çıkan HBO’nun The Last of Us yapımına atıfta bulunarak, “Yeni film, ilkinden birkaç on yıl sonra başlayacak. Dünyayı kıyametten hemen sonra ama aynı zamanda 20-30 yıllık bir aradan sonra gördüğümüz The Last of Us‘a takıntılıyım. Görüyorsunuz, yeryüzü dünyayı nasıl geri alıyor ve soruda güzel bir şey var, insan öncelik olmaktan uzaklaştıkça ne oluyor?

Ayrıca, dizinin temasını şöyle açıkladı:

Yapım özellikle New York’u temel alacak. Empire State binasına tırmanıp tırmanamayacaklarını bilmiyorum ama olasılıklar sonsuz. Orijinal Matheson kitabına ve orijinal filmde serbest bırakılan sonun aksine alternatif sona kadar ihtimaller üzerine çalışıyoruz. Matheson’un bahsettiği şey, insanın baskın tür olarak gezegendeki zamanının sona ermesiydi. Bu, keşfedeceğimiz gerçekten ilginç bir şey. Orijinal metne biraz daha sadık kalınacak.

Goldsman ayrıca Warner Bros stüdyo başkanları Michael De Luca ve Pam Abdy‘nin “insanları düşündürecek yapımları hedefleme” taahhüdünü paylaştığını açıkladı. Hepimiz doğru işi bulmaya çalışıyoruz ve ben de bildiğim fikri mülkiyetler konusunda yardımcı olabilmek ve sadece fikir odaklı değil, biraz daha aktör ve hikaye odaklı parçalar bulmak istiyorum.

Devam filmi hakkında daha fazla ayrıntı verilmedi. Gelişmeleri heyecanla takip edeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.