Çizgi Roman Haberleri

Neil Gaiman’ın American Gods Eseri Şimdi de Çizgi Roman Oluyor

american-gods-banner

Fantastik edebiyatın rock starı Neil Gaiman‘ın en başarılı eserleri arasında gösterilen American Gods (Amerikan Tanrıları), önümüzdeki yıl televizyon dizisi olarak karşımıza çıkacak.

American Gods sadece bununla da kalmıyor. Dark Horse Comics, bu eseri çizgi romana da uyarlamak için hazırlıklara başladı.

P. Craig Russell ve Scott Hampton ikilisinin uyarlayacağı American Gods‘ın çizgi romanları 27 bölümden oluşacak bir seri olarak kurgulanıyor. Yazar P. Craig Russell, Neil Gaiman okurları için pek de yabancı birisi değil. 2007 yılında Sandman: The Dream Hunters‘ı çizgi roman formatına uyarlayan Russell, Gaiman’ın Coraline ve The Graveyard Book gibi çalışmalarını da çizgi romanlaştırmıştı.

american-gods-shadow

Mart ayında satışa çıkacak olan American Gods: Shadows #1‘da Shadow Moon karakterini hapisten çıkmış ve eşinin öldüğünü yeni öğrenmiş şekilde göreceğiz. Shadows, My Ainsel ve The Moment of the Storm isimli üç ayrı grupta tamamlanacak 27 bölümlük bir seri olacak American Gods çizgi romanları, sonrasında üç ayrı cilt olarak da satışa çıkacak. Dark Horse’tan yapılan açıklamalarda Neil Gaiman’ın çizgi romanların hazırlık sürecinde Russell ve Hampton’la düzenli olarak birlikte çalıştığının da altı çizildi.

Glenn Fabry’nin, 15 Mart 2017’de yayınlanacak ilk bölümün kapağı için hazırladığı görsel de yayınlandı.

american-gods-cizgi-roman

Kaynak: BantMag – io9

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.