Oyun Haberleri

Ancestors: The Humankind Odyssey ile Evrimi Yeniden Yaşa

Assassin’s Creed’in yaratıcısından bu yeni macerasında, inanılmaz insan evriminin inanılmaz spiritüel yolculuğuna çık ve 10 milyon yıl önceki yolculuğa başla.

Assassin’s Creed’in yaratıcısının elinden çıkan Ancestors: The Humankind Odyssey macerasında, inanılmaz insan evriminin inanılmaz spiritüel yolculuğuna çık ve 10 milyon yıl önceki yolculuğa başla.

Ancestors: The Humankind Odyssey, Assassin’in Creed’in arkasındaki yaratıcı direktör Patrice Désilets’in 2014’te kurduğu bağımsız bir geliştirme stüdyosu olan Panache Digital Games’in ilk oyunu. Oyunda, oyuncular milyonlarca yıl önce insan evriminin ilk evrelerini yeniden yaşıyor, soylarının geleceğini sağlamak için sert ve acımasız bir dünyayla savaşıyorlar. 

Oyuncular, on milyon yıl önce, hominid olarak adlandırılan ve insan ırkının bilinen en eski atası olarak kabul edilen bir ırklı oynayacak. Kendi karakterlerini geliştirirken aynı zaman dev pitonlar, kılıç dişi kaplanlar, ölümcül timsahlar gibi tehlikeli, yırtıcı hayvanlara dikkat ederek yemyeşil ormanların ağaçlarında sallanarak dünyayı gezecekler. Çevrenin dikkatlice analiz edilmesi ve keşfedilmesi sayesinde, oyuncular kendi hominidlerinin yeteneklerini artırarak klanlarının hayatta kalmasını sağlamaya yardımcı olacak.

İç dünyanızda ise, nöronal ağınızı nasıl geliştireceğinizi seçerek oyunda rol yapma unsuru sağlayan farklı yeteneklerden bir çok özellik kazanacaksınız. Bu seçimler sayesinde; klanınızın motor fonksiyonlarını ilerletmesine, duyularını yükseltmesine, zekalarını geliştirmesine ve kabileler arasında daha iyi iletişimin kilidini açmasına imkan sunacaksınız. Nihayetinde, oyundaki tecrübeleriniz boyunca aldığınız kararlar ve eylemlerle klanınızı daha gelişmiş bir türe çevirebilirsiniz. Kısacası, klanınızın kalıcı bir soyağacına mı sahip olup olacağını yoksa tarihin sayfalarına gömülen bir başka klan mı olacağına siz karar vereceksiniz. 

YouTube player

İnsanlığın şafağındaki Neojen Afrika’yı KEŞFET. Nefes kesici her manzaranın etrafında tehlikeler gizleniyor.

Yeni toprakları keşfederken korkuyu yenerek bölgeni GENİŞLET ve sayınızı arttırmak için klanını büyüt.

Nesiller boyunca EVRİMİNİ SÜRDÜR ve hangi yetenekleri öğreneceğine karar ver. Her oyuncunun seyahatini eşsiz hale getirmek için sonraki nesillere hangi bilgilerin geçeceğini seç.

Oyun, Epic Games Store üzerinde satışa çıktı. İyi oyunlar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.