Dizi Haberleri

Interview With The Vampire Dizisinin Claudia Karakteri Duyuruldu

AMC’de yayınlanacak olan Interview With The Vampire dizisinin önemli karakterlerinden Claudia’yı oynayacak oyuncu da belli oldu. Bailey Bass‘in Claudia rolünde olacağı öğrenildi.

Bailey Bass, daha önce duyurulan dizinin başrollerinde Louis’i oynayacak Jacob Anderson ve Lestat’ı oynayacak Sam Reid‘e katılıyor. Bailey Bass, Claudia’yı canlandıran ikinci oyuncu olacak. 1994 yapımı filmde Kirsten Dunst, bu karaktere başarılı bir şekilde hayat vermişti.

Bass, ilk olarak James Cameron‘ın Avatar’ının devam filmlerinde Tsireya rolünü oynayacağı duyurulduğunda ön plana çıktı. Kısa süre önce Broadway şovu Chicken & Biscuits‘e dayanan A Jenkins Family Christmas adlı tatil filminde yer aldı. Ekrandaki diğer rolleri arasında Law & Order: Special Victims Unit ve NBC yapımı At That Age‘de konuk oyuncu olarak yer aldı.

AMC kanalı, hem AMC hem de AMC Plus’ta 2022’de ilk kez gösterime girecek Interview With The Vampire dizisinin sekiz bölümlük siparişini verdi. Rolin Jones, AMC Studios ile yaptığı genel anlaşma kapsamında dizide yazar, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Mark Johnson, AMC Studios ile yaptığı genel anlaşma kapsamında Anne Rice ve Christopher Rice ile birlikte dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Alan Taylor ilk iki bölümü yönetecek ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

Claudia, sarı kıvırcık saçları ve bembeyaz teniyle daha önce karşımıza çıkmıştı. Bailey Bass seçimi de tıpkı Louis karakterini canlandıracak Jacob Anderson gibi siyahi tenli bir oyuncu. AMC, Anne Rice’ın eserinde bazı değişiklikleri kafamıza kazıyacak gibi duruyor. Kıvırcık saçlar en azından iyi tutturulmuş.

AMC, Anne Rice’ın Interview With The Vampire eserini de içeren The Vampire Chronicles ve The Lives of the Mayfair Witches kitap serisinin haklarını satın aldığını bildirdi. Kısa süre önce kanal, ikinci diziye dayanan bir dizi geliştirmek için bir yazar odası açtığını duyurdu. Anne Rice’ın daha çok eserini ekranlarda göreceğiz.

Siz Claudia seçimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara yazın!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Orjinal karakteri daha “modern” bir yapım için, azınlıkla değiştirmelerine şaşmamalı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.