Dizi Haberleri

Lars Mikkelsen’ın Thrawn Olacağı Kesinleşti

Rebels animasyonunda karakteri seslendiren Lars Mikkelsen‘ın, bugünkü Ahsoka panelinde hayranların karşısına çıkarak resmen Thrawn olarak duyuruldu.

Legends/Genişletilmiş Evren döneminin en sevilen karakterlerinden Grand Admiral Thrawn senelerdir canlı izlemeyi en çok istediğimiz karakterlerdendi. Thrawn Üçlemesi süresince taze Cumhuriyet’i kıskacına almayı başaran dahi Amiral, Luke Skywalker ve dostlarına zor günler yaşatmıştı. Lucasfilm‘in Disney tarafından satın alınmasıyla birlikte maalesef tarihin tozlu sayfaları arasına karışan sayısız isimden birine dönüşmüştü.

Star Wars Rebels animasyonuyla canon evrene yeniden dahil olan Thrawn, bu sefer aralarında Ahsoka‘nın da bulunduğu ekibimizin karşısına çıkmıştı. Usta aktör Lars Mikkelsen sesiyle hayat vermişti kendisine. Mikkelsen, Rebels finalinden sonra da Thrawn’la ilgili söylentilerin merkezine oturmuştu. Yaklaşık 3 senedir Thrawn’ın dizilerde yer alacağı konuşulsa da Disney ser verip sır vermiyordu. Beklenen haber Star Wars Celebration‘da geldi: Lars Mikkelsen ilk kez hayranların karşısına çıktı!

Ahsoka fragmanında sırtını gördüğümüz Thrawn’ı Lars Mikkelsen’ın canlandıracağı bu vesileyle kesinleşmiş oldu. Dizi, Rebels’ın finalinden sonra Rebels’tan tanıdığımız Ezra Bridger, Hera Syndulla ve Sabine Wren gibi karakterleri bir araya getirerek yaşananları anlatacak. Lars Mikkelsen’ın kardeşi Mads Mikkelsen da Rogue One: A Star Wars Story‘de Galen Erso‘yu canlandırmıştı. Böylece iki kardeş de kanlı canlı Star Wars evrenine dahil oldu.

Ahsoka, ilk bölümüyle 2023 Ağustos ayında Disney+‘da olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.