Sinema Haberleri

Fantastic Beasts’in Secrets of Dumbledore Ordusu Ortaya Çıktı!

Fantastic Beasts serisinin 3. filmi Secrets of Dumbledore‘dan karakter afişleri paylaşıldı. İşte Secrets of Dumbledore Ordusu

Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore filminin Twitter hesabından 14 karakterin afişleri yayınlandı.

Secrets of Dumbledore Ordusu adıyla paylaşılan afişlerde; Eddie Redmayne (Newt), Jude Law (Dumbledore), Dan Fogler (Jacob), Teddy, Picket, Jessica Williams (Lally), Callum Turner (Theseus), Victoria Yeates (Bunty), William Nadylam (Yusuf Kama), Richard Coyle (Aberforth), Aleksandr Kuznetsov (Helmut), Poppy Corby-Tuech (Vinda), Dave Wong (Liu Tao) ve Maria Fernanda Cândido (Vicência Santos) yer aldı.

Hatırlayacağınız gibi; seride Gellert Grindelwald‘ı canlandıran Johnny Depp‘in, eski eşi Amber Heard‘a şiddet uyguladığı iddialarının ardından Fantastic Beasts serisinden ayrılmak zorunda kalmasıyla, bu rol Mad Mikkelsen‘e kalmıştı. Konusu ve kadrosundan çok bu olayla gündeme gelen Secrets of Dumbledore‘un fragmanının 24 Şubat‘ta yayınlanacağı da duyuruldu.

Fantastic Beasts‘in yaratıcısı J.K. Rowling‘in Steve Kloves ile senaryosunu yazdığı, David Yates‘in bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu film 15 Nisan 2022‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.