Dizi Haberleri

La Casa de Papel, 5. ve Son Sezonuyla Geri Dönecek

Netflix‘in İspanyol orijinal dizisi La Casa de Papel‘in (Money Heist) macerası 5. sezonda nihayete erecek.

The Hollywood Reporter‘da yayınlanan habere göre; Netflix, La Casa de Papel‘in 5. ve final sezonu için yapımcılarla anlaştı. 10 bölümlük son sezonun çekimlerine 3 Ağustos Pazartesi başlanacak. 4 sezondur devam eden suç operasyonlarının sonlanacağı maceranın çekimleri İspanya, Portekiz ve Danimarka‘da gerçekleştirilecek.

Dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı Alex Pina, “Grubu nasıl ayıracağımızı düşünmek için neredeyse bir yılımızı harcadık. Profesör ve diğer karakterleri geri dönüşü olmayan durumlara nasıl sokarız? Sonuç, La Casa de Papel‘in 5. kısmında. Savaş en uç ve vahşi seviyeye ulaşıyor ama aynı zamanda en destansı ve heyecan verici sezon olacak.” dedi.

Son sezonda La Casa de Papel ekibine Miguel Ángel Silvestre (Sense8) ve Patrick Criado katılacak. 3 Nisan‘da yayınlanan 4. sezonu ilk dört haftada 65 milyon kullanıcı tarafından izlenen dizinin kadrosunda; Úrsula Coberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri ve José Manuel Poga bulunuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.