Dizi Haberleri

Y: The Last Man Dizisinin Kadrosu Belli Oldu!

FX kanalının Nisan ayında pilot bölüm için talimat verdiği Y: The Last Man‘in başrolü kesinleşti.

The Hollywood Reporter; kıyamet sonrası bilimkurgu çizgi romanı serisinin dizi uyarlamasında Yorick Brown’ı Barry Koeghan’ın canlandıracağını duyurdu. Daha önce Dunkirk ve The Killing of a Sacred Deer gibi yapımlarda rol alan Keoghan, yıllar önce bu rol için adı geçen Shia LaBeouf‘un da yerini almış oldu.

Serinin hayranları tarafından ilgiyle takip edilen projenin kadrosunda ayrıca; Yorick’in annesi Senatör Jennifer Brown rolünde Diane Lane, Yorick’in kızkardeşi Hero Brown rolünde Imogen Poots, Ajan 355 rolünde Lashana Lynch, Yorick’in gönlünü çelen Beth rolünde Juliana Canfield ve Nora rolünde ise Marin Ireland bulunuyor. Kanalın, dizinin adı olarak çizgi roman serisinin tam adı yerine sadece “Y”yi kullanacağı da doğrulandı.

► Y: The Last Man İncelemesi

Pilot bölümü Insecure, Master of None ve Beyonce: Formation’dan Melina Matsoukas yönetecek. American Gods, Blade Runner 2049 ve Logan filmlerinden Michael Green ve Luke Cage ile Turn’den Mashaka Croal‘ın Showrunner olarak görev üstleneceği dizinin geliştirilmesine yönetmen Melina Matsoukas ile birlikte Nina Jacobson, Brad Simpson ve Brian K. Vaughan da katkı sağlayacak.

Brian K. Vaughan ve Pia Guerra’nın DC etiketli çizgi roman serisinde, bir tanesi hariç bütün erkekler ölür. Hayatta kalan tek erkek olan Yorick Brown’ın kadınlar dünyasındaki serüveni başlar.

2002 yılında başlayan ve 60 bölüm süren 3 Eisner Ödüllü Y: The Last Man, En İyi Grafik Öykü dalında Hugo Ödülü kazanan ilk seri olmuştu. Alanında bu kadar başarılı olan ve sevilen serinin FX’teki dizi uyarlaması hakkında hayranlarında biraz endişe olsa da heyecan yavaş yavaş bünyeleri sarıyor gibi… Dizinin gösterim tarihiyle ilgili ise henüz bilgimiz bulunmuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.