Dizi Haberleri

X-Men ’97 Dizisinin Yaratıcısı Beau DeMayo, Yayın Öncesinde Görevden Alındı

Beau DeMayo ani bir şekilde X-Men ’97 yapımından ayrıldı. Marvel evreninin sevilen çizgi roman ekran uyarlaması X-Men ’97, prömiyerine çok kısa bir süre kala yaratıcı kadrodaki önemli bir değişiklikle gündeme geldi. Dizinin sorumlusu ve yürütücü yapımcısı Beau DeMayo‘nun, 20 Mart’ta Disney+’da yayınlanacak olan prömiyerinden hemen önce görevden alındığı ortaya çıktı.

Beau DeMayo
Beau DeMayo

Ani Ayrılık ve Şaşırtıcı Zamanlama

The Hollywood Reporter’ın ilk haberine göre, Beau DeMayo’nun ani ayrılığı, hem Marvel hem de izleyiciler için beklenmedik bir gelişme oldu. Ayrılığın sebepleri henüz açıklanmış değil, ancak bu tip durumlar genellikle kreatif anlaşmazlıklardan kaynaklanır. Beau DeMayo X-Men ’97 dizisinin tanıtım kampanyasında yer almayacağının duyurulması ve Instagram hesabının silinmesi, ayrılığın hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiğini gösteriyor.

Marvel ve DeMayo Arasındaki Geçmiş İlişki

X-Men ’97

Beau DeMayo sadece X-Men ’97 için çalışmadı. Daha önce, Disney+ dizisi Moon Knight ve yeni Blade filmi için de senaryo yazdı. Ayrıca, Netflix’te yayınlanan canlı aksiyon The Witcher dizisi ve animasyon filmi The Witcher: Nightmare of the Wolf‘ta da yer aldı. Bu, DeMayo’nun Marvel evreninin ötesinde başarılı bir kariyere sahip olduğunu gösteriyor.

X-Men ’97 Prömiyerine Az Bir Zaman Kala Gerçekleşen Olaylar

X-Men ’97, 90’ların sevilen dizisi X-Men: The Animated Series’in devamı olarak dikkat çekiyor. Disney, geçtiğimiz hafta 1. sezon için bölüm başlıklarını açıklamıştı ve izleyiciler, 20 Mart’ta dizinin iki bölümle prömiyerini heyecanla bekliyor. DeMayo’nun ani ayrılığı, dizinin basın turu sırasında merak uyandıracak ve hayranlar arasında spekülasyonlara neden olacak gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.