Dizi Haberleri

The Witcher: Blood Origin Dizisine Sophia Brown da Katıldı

Netflix, The Witcher‘ın öncül dizisi The Witcher: Blood Origin‘in oyuncu kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Diziye son olarak Éile karakterini canlandıracak aktris Sophia Brown katıldığı resmen duyuruldu.

The Witcher dünyasından 1200 yıl önce bir elf dünyasında geçen Blood Origin, zamana yenik düşmüş bir hikayeyi anlatıyor. Dizi, ilk Witcher‘ın kökenleriyle birlikte canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren kürelerin birleşimine ışık tutacak. Canlı çekim tekniği kullanılarak 6 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak olan Blood Origin, Netflix’in popüler dizisi The Witcher’in öncesini anlatacak.

Sophia Brown ile beraber dizinin oyuncu kadrosunda Laurence O’Fuarain ve Michelle Yeoh yer alıyor. Brown, bugüne kadar Giri/Haji, The Capture, Marcella, I AM, Clique ve Guerrilla gibi televizyon dizilerinde ve Disobedience filminde rol aldı.

Tıpkı bir tanrıçanın sesine sahip seçkin bir savaşçı olan Éile (Sophia Brown), klanını ve Kraliçe’nin koruyucusu olarak görevini terk ediyor. Kalbinin sesini dinleyip göçebe bir müzisyen olarak hayatta var olmaya çalışırken, Kıta’daki büyük bir hesaplaşma onu intikam ve kurtuluş arayışında bıçağın yoluna geri dönmeye iter.

Dizi sorumlusu Declan de Barra, yürütücü yapımcı görevini Lauren Schmidt Hissrich ile paylaşıyor. Andrzej Sapkowski dizinin kreatif danışmanı olarak görev alıyor. Hivemind’ten Jason Brown ve Sean Daniel ile Platige Films‘ten Tomek Baginski ve Jarek Sawko ise diğer yürütücü yapımcılar arasında.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.