Dizi Haberleri

Wednesday, İlk Haftasında Netflix’in Zirvesine Yerleşti

Netflix‘in Tim Burton imzalı yeni doğaüstü dizisi Wednesday, yayınlanmasının ilk haftasında 341,23 milyon saat izlenerek zirveye oturdu.

Wednesday

Addams Family‘nin kızları Wednesday Addams‘ın Nevermore Akademisi‘ne katılmasıyla başlayan olaylar dizisini aktaran Wednesday, 23 Kasım‘da Netflix‘te yayınlandı ve ilk hafta 341,23 milyon saat izlendi. 50 milyondan fazla hanede görüntülenen dizi, Netflix‘in izlendiği 93 ülkenin tamamında İlk 10’a girdi ve 83 ülkede 1 numara oldu.

Yayın platformu için yeni bir rekor anlamına gelen bu başarı ile Wednesday, daha önce unvanı elinde tutan Stranger Things 4‘ü geride bıraktı. Stranger Things 4ün ilk yedi bölümü, ilk haftasında 335 milyon saat izlenmişti. Netflix‘in tüm zamanlar zirvesinde ise halen, en yoğun olduğu haftada 571,8 milyon saat izlenen Squid Game bulunuyor.

Wednesday dizisi, Jenna Ortega‘nın canlandırdığı Wednesday Addams‘ın Nevermore Akademisi’nde öğrenci olarak geçirdiği yılları konu alıyor. Wednesday, gelişmekte olan psişik yeteneğinde ustalaşmaya, yerel kasabayı terörize eden ölüm çemberini engellemeye ve 25 yıl önce anne babasını karıştıran cinayet gizemini çözmeye çalışıyor.

Dizinin kadrosunda; Ortega‘nın yanı sıra Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome, Christina Ricci, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Fred Arimisen ve Isaac Ordonez rol alıyor. Tim Burton‘ın yönetip idari yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcı ve dizi sorumluları ise Alfred Gough ile Miles Millar oldu.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.