Dizi Haberleri

Türk Vampir Dizisi Yaşamayanlar’a Kimler Katıldı?

BluTV‘nin Türk yapımı vampir dizisi ‘Yaşamayanlar‘ın kadrosundaki isimler netleşmeye başladı. Türkiye’deki vampirleri göreceğimiz dizi kadrosuna birbirinden önemli oyuncular katılıyor.

Türk yapımı vampir dizisi ‘Yaşamayanlar‘ın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. BluTV’nin iddialı dizisinde ünlü oyuncu Elçin Sangu‘nun başrolde olacağı açıklanmış, Birkan Sokullu‘nun da kendisine katılacağı belli oldu. Selma Ergeç‘in katılımıyla kadrodaki bir isim daha netleşirken, bu sıra dışı yapımla ilgili diğer ayrıntılar da gelmeye başladı.

Birkan Sokullu

Birsen Altuntaş’ın Medyatava’da yer alan özel haberine göre; New York Teknoloji Enstitisü mezunu olan ünlü yönetmen Alphan Eşeli’nin imza atacağı dizide başrolde Sangu’ya Birkan Sokullu’nun eşlik edeceği ortaya çıktı. Senaryosunun Pınar Bulut’a emanet edildiği yapımın oyuncu kadrosu da yavaş yavaş oluşuyor. Etkileyici bir vampir hikayesini anlatacak olan ve 8-10 bölüm sürmesi planlanan Yaşamayanlar‘ın ekibine son olarak ünlü oyuncu Selma Ergeç de katıldı. Elçin Sangu gibi bir vampiri canlandıracak olan Ergeç’in beyaz tenli olmasının rolü almasında etkili olduğu kaydedildi.

Selma Ergeç

Halit Ergenç’in yetenekli çocuklarla sahne aldığı sosyal sorumluluk projesine destek veren Selma Ergeç, yeni dizisiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Dijitale yeni bir dizi hazırlıyoruz. Ancak çok fazla detay veremiyorum. Son dönemde çok güzel dijital projeler geliyor. Bölüm süreleri de az olduğu için daha nitelikli işler çıktığını, daha özenli çalışıldığını düşünüyorum” dedi. Yetenekli oyuncu Selma Ergeç, son olarak Kanal D’nin “Vatanım Sensin” dizisinde Halide Edip Adıvar’ı canlandırmıştı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.