Çizgi Roman Haberleri

Zack Snyder, Favori Süper Kahramanını Açıkladı

DC FanDome paneline katılan ünlü yönetmen Zack Snyder, DC evreni içerisinde en sevdiği süper kahramanı açıkladı.

DC FanDome etkinliği üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen halen ekmeğini yemeye devam ediyoruz. Birkaç saat süren etkinlikte arada kalmış ve gözden kaçmış paneller de oldu. Etkinliği baştan sona izlemeye çalışsam da zaman zaman arka plana atmak zorunda kaldığım anlar oldu.

Etkinlikte Ben Affleck ile ortaklaşa bir panel düzenleyen Zack Snyder, DC evreni hakkındaki düşüncelerini ortaya döktü. Bu panel sırasında Affleck, DC evreni içerisinde en sevdiği, favorisi olan süper kahramanın kim olduğunu sorunca Snyder’ın tercihi Batman’den yana olmadı.

Snyder, “Watchmen’den Doctor Manhattan olmalı diye düşünüyorum. Benim gözümde süper havalı bir kuantum süper kahramanı. Parmak uçlarında zaman, uzak ve gerçekliği taşıyor.” sözlerine yer verdi.

DC çizgi romanları uyarlama konusunda uzman yönetmenlerden biri olan Zack Snyder, tartışmalara yol açan Watchmen uyarlaması belki de bugüne kadarki en iyi çizgi roman/grafik roman uyarlamalarından biriydi.

Filmdeki ve tabii ki grafik romandaki Doctor Manhattan karakteri incelikle tasarlanmış, geçmişi, şimdiyi ve geleceği aynı anda gören yapısıyla çok özgün bir karakter olarak ön plana çıkmıştı. Snyder’ın favorisinin neden olduğunu az çok anlayabiliyorsunuz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.